کد خبر: 198155
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۸۸ - ۱۳:۵۹
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از تست چند محصول جدید در حوزه موشکی و آماده سازی یک ناو جدید در آینده نزدیک خبر داد.
به گزارش فارس، سردار احمد وحیدی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، صبح امروز یکشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه پژوهش و فناوری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وزارت دفاع در آستانه تست چند محصول جدید در حوزه موشکی و آماده سازی یک ناو جدید است.
وحیدی افزود: این محصولات موشکی و ناو جدید، مراحل نهایی تست خود را می‌گذرانند و در آینده نزدیک جزئیات بیشتری از این محصولات به اطلاع عموم خواهد رسید.
وزیر دفاع با بیان اینکه چرخه تحقیقات و فناوری به صورت به هم پیوسته در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران شکل گرفته است و به بلوغ در این مسیر رسیده ایم، تصریح کرد: این چرخه در بستر توان تحقیقات علمی دانشگاهها و مراکز دانش محور و شرکت های دانش بنیان شکل گرفته است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار