جوان آنلاین: کانال تلگرامی مرکز اطلاعرسانی فلسطین در مطلبی با عنوان «همه در غزه گرسنهاند»؛ همدستی اروپا و فراخوانی برای نصرت و پایان خیانت نوشت:
روزی در غزه، اگر کسی دیگری را «گرسنه» خطاب میکرد، دشنامی بزرگ به شمار میرفت؛ چراکه این واژه به حرص و طمع و میل به تصاحب اموال دیگران تعبیر میشد. اما واقعیت تلخ امروز همه چیز را تغییر داده است؛ اکنون کسی از گفتن «گرسنهام» شرم ندارد. گرسنگی دیگر یک لکه ننگ نیست، بلکه سرنوشت مشترک ساکنان غزه است؛ واقعیتی که مرگ ناشی از آن به امری عادی بدل شده، در حالی که جهان تماشاچی بیعمل مانده است.
طبق اعلام دفتر رسانهای دولت غزه، شمار کودکانی که به علت سوءتغذیه جان خود را از دست دادهاند به ۶۹ نفر رسیده و ۶۲۰ بیمار دیگر قربانی کمبود غذا و دارو شدهاند. این دفتر تأکید کرد که ارتش صهیونیستی با گذشت ۱۳۹ روز، همچنان تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و مانع ورود ۷۶ هزار و ۴۵۰ کامیون حامل کمکهای بشردوستانه و سوخت شده است. در همین چارچوب، ۶۵۰ هزار کودک در معرض مرگ ناشی از گرسنگی قرار دارند و ۱۲ هزار و ۵۰۰ بیمار سرطانی و حدود ۶۰ هزار زن باردار در خطر مرگ ناشی از نبود درمان و غذا هستند.
به گفته این نهاد، رژیم اشغالگر عمداً ۴۲ آشپزخانه مردمی و ۵۷ مرکز توزیع کمکها را هدف قرار داده و ۱۲۱ حمله علیه کاروانهای امدادی انجام داده است. علاوه بر این، حملات مرگبار به مراکز موسوم به «کمکهای آمریکایی-اسرائیلی» تاکنون ۸۷۷ شهید و بیش از ۵۶۶۶ مجروح برجای گذاشته، در حالی که ۴۲ نفر همچنان مفقود هستند.
همدستی اروپا با رژیم اشغالگر
دفتر رسانهای دولت غزه در بیانیهای دیگر، اتحادیه اروپا را به همدستی سیاسی و اخلاقی در جنایت نسلکشی رژیم صهیونیستی متهم کرد. این بیانیه، موضع رسمی اروپا را که در نشست اخیر وزرای خارجه در بروکسل بازتاب یافت، مصداق «فروپاشی اخلاقی و سیاسی» توصیف کرد. همچنین، اظهارات جوزپ بورل، مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا، مبنی بر اینکه «اروپا تصمیم گرفته "اسرائیل" را مجازات نکند و اجازه تداوم نسلکشی را بدهد»، سندی از همدستی آشکار غرب دانست.
این دفتر تأکید کرد که اکتفا به نظارت از نزدیک خیانتی به ارزشهای انسانی است و عدم هرگونه اقدام تنبیهی چراغ سبزی آشکار برای ادامه کشتارهای رژیم صهیونیستی به شمار میرود. بر همین اساس، اتحادیه اروپا مسئولیت کامل سیاسی و اخلاقی این جنایات را برعهده دارد و باید فوراً توافقنامههای همکاری با رژیم اشغالگر را تعلیق کرده و عاملان این جنایات را به محاکمه بکشاند.
جبهه خلق برای آزادی فلسطین نیز اتحادیه اروپا را شریک سیاسی و اخلاقی در فاجعه گرسنگی دانست و تأکید کرد که این اتحادیه با وعدههای دیپلماتیک بیاثر، عملاً به رژیم اشغالگر پوشش داده است.
فراخوان برای نصرت و پایان خیانت
همزمان، جنبش حماس و سایر گروههای مقاومت با انتشار بیانیههایی، از جهان عرب، امت اسلامی و همه آزادگان جهان خواستند روز یکشنبه و روزهای بعد را به «روزهای خشم جهانی» تبدیل کنند؛ روزهایی برای راهپیماییهای گسترده، اقدامات سیاسی، دانشجویی و کارگری بهمنظور افشای جنایات "اسرائیل" و حمایت از پایداری مردم غزه.
حماس در بیانیه خود تصریح کرد که دولت فاشیست رژیم صهیونیستی به کشتار غیرنظامیان از طریق بمباران و گرسنگی ادامه میدهد، در حالی که جامعه جهانی در سکوتی تأسفبار نظارهگر است.
گردانهای قسام نیز با پخش پیامی تصویری از زبان سخنگوی نظامی خود، ابوعبیده، کشورهای عربی و اسلامی را خطاب قرار داد و گفت: «شما در برابر خدا و در برابر هر کودک یتیم، هر مادر داغدار و هر مجروح و گرسنهای مسئولید. سکوت و بیعملی شما به بهای خون دهها هزار بیگناه تمام شده است». او تأکید کرد که رژیم صهیونیستی تنها به این دلیل مرتکب نسلکشی شده که از مجازات اطمینان داشته و بر سکوت و خیانت حساب کرده است.
گروههای مقاومت در بیانیههای جداگانهای خواستار ترک جایگاه تماشاگران و خروج به خیابانها، محاصره سفارتخانههای رژیم صهیونیستی و متحدانش و اعتراض به کشتار مردم غزه شدند. آنان خطاب به نخبگان، علما و ملتهای مسلمان تصریح کردند: «اگر امروز حرکت نکنید، پس چه زمانی خواهید کرد؟ زندگی موضعگیری است، و امروز، روز موضعگیری شماست».