کد خبر: 1296121
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۰
کتاب «بیست سال و سه روز» با استقبال مخاطبان به چاپ هفتادم رسید و قرار است نمایشنامه رادیویی این اثر نیز تولید و پخش شود.

جوان آنلاین: «قهرمان بیست سال و سه روز» دست‌نیافتنی نیست. یکی از آدم‌های دور و بر ماست؛ با سلیقه‌ها و انتخاب‌های خاص خودش. سمانه خاکبازان در این کتاب روایتگر داستان زندگی شهید سیدمصطفی موسوی است؛ جوان‌ترین شهید مدافع حرم.

به گزارش تسنیم، شهید موسوی در حالی که تنها سه روز از تولد ۲۰ سالگی‌اش می‌گذشت، در حمله‌ای که به اطراف حرم حضرت زینب (س) در دمشق شد، به فیض شهادت نائل آمد. او که از نیرو‌های هوابرد بود، برای رسیدن به سوریه و دفاع از حرم و حریم اهل بیت (ع) راه پر فراز و نشیبی را طی کرده بود که خاکبازان در این کتاب، تلاش کرده به خوبی روایتگر مجاهدت‌های او باشد. 

در معرفی این کتاب آمده است: شهید سید مصطفی موسوی عاشق موسیقی بود؛ هم پاپ و هم سنتی. اگر با بچه­‌های فامیل جمع می­‌شدند، می­‌زدند به دل جاده و می­‌رفتند سفر، گاهی قلیان هم می­‌کشید؛ اما نماز اول وقتش هیچ وقت ترک نمی‌شد. هر پنج­شنبه بهشت زهرا می­‌رفت. هم سر خاک خسرو شکیبایی و پیمان ابدی، هم سر خاک شهید پلارک و شهدای گمنام....

تقریظ رهبر معظم انقلاب بر این کتاب همزمان با روز قهرمان ملی با حضور خانواده شهید رونمایی شد. ایشان در این تقریظ فرموده‌اند:

به نام خدا

ــ این شرح حال نیز برای امثال من غبطه‌انگیز و حسرت‌زا است. نور این جوان و امثال او چشم امثال مرا خیره میکند و ما را متوجّه تاریکیهائی که در آن گرفتاریم میسازد. آفرین به آن انگیزه‌ی نجات‌بخش که سیدمصطفی‌ها را به چنین اوجی میرساند و مرحبا به صبر و توکلی که پدر و مادری را در فقدان چنین فرزندی آرامش می‌بخشد. خدا را سپاس که در دوران چنین انسانهائی زندگی میکنیم.

سمانه خاکبازان، نویسنده کتاب در گفت‌وگویی با تسنیم با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی شهید موسوی گفت: ایشان یک‌جور اجتماع نقیضین بود؛ هم علاقه‌مند به موسیقی پاپ و هم اهل سفر رفتن بود و به ظاهر خودش بها می‌داد و درست مانند یک نوجوان امروزی زندگی می‌کرد؛ و از سوی دیگر، اهل نماز اول وقت بود و روزه‌هایش را ترک نمی‌کرد؛ حتی در شرایط سخت کاری و در منطقه‌ای با درجه حرارت بالا. او به مزار شهدا می‌رفت، همانطور که بر سر خاک هنرمندان می‌رفت. در کنار هم قرار گرفتن این خصوصیات در کنار یکدیگر، جذابیت شخصیت او را بیشتر کرده بود.

به گفته او؛ از جمله ویژگی‌های شهید موسوی، استمرار او بر مطالعه بود. در قفسه کتابخانه او، کتاب‌های مختلفی به یادگار مانده؛ از دکتر علی شریعتی گرفته تا کتاب‌های علامه جعفری و .... داشتن «یک سیر مطالعاتی منظم» گوهری است که در این سال‌ها با وجود تغییر سبک زندگی، اولویت یافتن شبکه‌های اجتماعی و دغدغه‌های مختلف، کمتر نصیب بسیاری از ما می‌شود. همین موضوع سبب شد تا شهید موسوی از بسیاری از هم‌نسلان خود چند قدم جلوتر باشد: «شهید اول از همه نخبه بود. او در رشته ریاضی تحصیل کرده بود، اما از دوره دبیرستان طراحی و اختراع چند کار را شروع کرده بود. در همین دوره، یک ناو جنگی را طراحی کرده بود که در ایران چندان مورد استقبال قرار نگرفت. او پس از مدتی، تصمیم گرفت تا این طرح را به مراکز علمی کانادا بفرستد که از سوی یکی از مراکز علمی این کشور مورد تأیید قرار گرفت، اما شهید موسوی ترجیح داد که به جمع مدافعان حرم بپیوندد.

انتشارات روایت فتح به تازگی چاپ هفتادم از این اثر را در سی و ششمین دوره نمایشگاه کتاب تهران عرضه کرده است. نسخه فیزیکی این اثر در غرفه این ناشر به همراه نسخه صوتی آن در درگاه‌های فروش کتاب صوتی در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است. به گفته اسدی؛ مدیر روابط عمومی انتشارات روایت فتح، قرار است نمایشنامه رادیویی این اثر نیز تولید و عرضه شود.

با توجه به استقبال مخاطبان از کتاب «بیست سال و سه روز» امروز، ۱۸ اردیبهشت‌ماه جشنی با حضور خانواده در غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی در سی و ششمین دوره نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار