جوان آنلاین: به نقل از فلسطین الیوم، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته، ۵۱ شهید و ۱۱۵ زخمی به بیمارستانهای این باریکه انتقال یافتهاند.
به گزارش ایرنا، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه تاکید کرد: هنوز پیکرهای شماری از قربانیان در زیر آوار و در معابر مانده است و تیمهای امدادرسان و دفاع مدنی قادر به دسترسی به آنها نبودهاند.
براساس اعلام این وزارتخانه، بدین ترتیب شمار شهدای نوار غزه از ابتدای تجاوز رژیم صهونیستی به این باریکه (نیمه مهرماه ۱۴۰۲) تاکنون ۵۲ هزار و ۲۴۳ شهید و شمار زخمیها نیز به ۱۱۷ هزار و ۶۳۹ زخمی افزایش یافته است.
وزارت بهداشت فلسطین در غزه خاطرنشان کرد: شمار شهدای نوار غزه از زمان ازسرگیری حملات رژیم اشغالگر به باریکه غزه در ۱۸ مارس (۲۸ اسفند) گذشته تاکنون به دو هزار و ۱۵۱ شهید و شمار زخمیها به پنج هزار و ۵۹۸ زخمی رسیده است.
این وزارتخانه تصریح کرد: ۶۹۷ شهید به آمار تجمعی شهدا اضافه شده است که اطلاعات آنها، تکمیل و توسط کمیته قضایی پیگیری گزارشها و پرونده مفقودین، تأیید شده است.
ساعاتی پیش، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با اشاره به نبود کمکهای غذایی در نوار غزه اعلام کرد که طی یک هفته پس از آغاز مرحله جدید تجاوزهای رژیم صهیونیستی به این منطقه، هزار کودک به شهادت رسیدند.
آژانس آنروا افزود: شاهد افزایش بی سابقه کشتهها و مجروحان غیرنظامی در نوار غزه هستیم. از ۲ مارس (۱۲ اسفند۱۴۰۳) تاکنون هیچ گونه کمکی وارد غزه نشده و اوضاع در این منطقه غم انگیز و در حال فروپاشی است.
آنروا ادامه داد: در انبارهای ذخیره دیگر هیچ کمک غذایی باقی نمانده است تا میان مردم غزه پخش کنیم. در سایه نبود کمکهای غذایی، در روزهای آتی خطرات فاجعه باری رخ خواهد داد و ما شیوع بیماریهای واگیردار، هپاتیت و افزایش بیماریهای سرطانی و مزمن را ثبت کردیم.
این آژانس اضافه کرد: اوضاع معیشتی در نوار غزه دچار فروپاشی کامل شده و این منطقه در روزهای آتی با قحطی رو به رو خواهد شد.
اخیرا برنامه جهانی غذا هم اعلام کرد که ذخایر غذایی آن در نوار غزه به پایان رسیده است.
این آژانس سازمان ملل تاکید کرد که با گذشت ۵۴ روز از زمانی که رژیم صهیونیستی محاصره کامل بر نوار غزه را اعمال کرد، برای مردم دیگر هیچ راهی باقی نمانده است.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت، اما به اهداف خود یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسرای اسرائیلی از راه جنگ نرسید و مجبور به توافق آتش بس با این جنبش شد.
در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳)، توافقنامه آتش بس و تبادل اسرا بین رژیم صهیونیستی و حماس اجرا شد که شامل سه مرحله بود و قرار بود هر مرحله ۴۲ روز به طول انجامد.
رژیم صهیونیستی از ۱۸ مارس (۲۸ اسفند) گذشته تاکنون، با ازسرگیری حملات هوایی گسترده به مناطق مختلف نوار غزه، غیرنظامیان را هدف قرار داد.
این حملات بزرگترین نقض آتشبس در نوار غزه از سوی این رژیم به شمار میآید و این در حالی است که توافق آتشبس مذکور در ماه ژانویه گذشته با میانجیگری آمریکا، مصر و قطر به دست آمد.