کد خبر: 1251061
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
بحران ورزشگاه‌ها و بازتاب بد بین‌المللی 
این روز‌ها دغدغه نداشتن زیرساخت‌های استاندارد بیش از پیش فوتبال کشورمان را آزار می‌دهد. برگزاری دیدار تیم‌ملی با قرقیزستان در اصفهان باعث شد آوازه چمن بی‌کیفیت ورزشگاه نقش‌جهان همه جا بپیچد و حتی عربستانی‌ها به کنفدراسیون آسیا در این مورد نامه هم زده‌اند.
شیوا نوروزی

جوان آنلاین: مسئولان فوتبال روز‌های پرمشغله‌ای را سپری می‌کنند. آن‌ها نه‌تن‌ها باید حواس‌شان به پیدا کردن ورزشگاه برای سرخابی‌ها و تیم‌ملی باشد، بلکه مجبورند حواشی مطرح شده پیرامون بحث بازسازی ورزشگاه‌ها و چمن‌های بی‌کیفیت را نیز تکذیب کنند. 
این روز‌ها دغدغه نداشتن زیرساخت‌های استاندارد بیش از پیش فوتبال کشورمان را آزار می‌دهد. برگزاری دیدار تیم‌ملی با قرقیزستان در اصفهان باعث شد آوازه چمن بی‌کیفیت ورزشگاه نقش‌جهان همه جا بپیچد و حتی عربستانی‌ها به کنفدراسیون آسیا در این مورد نامه هم زده‌اند. از آنجا که تیم‌های عربستانی در جریان لیگ نخبگان باید به ایران بیایند، سعودی‌ها از حالا به دنبال این هستند که دیدارهایشان در زمین ثالث برگزار شود. بهانه‌شان نیز چمن بی‌کیفیت است. حال آنکه پس از بازی تیم‌ملی، بحث سلطه «مافیای چمن» در رسانه ملی مطرح شد. بااین‌حال هیچ مقام مسئولی در این خصوص اظهارنظر نکرده، الا دبیرکل فدراسیون فوتبال. 
با اینکه چمن یکی از اصلی‌ترین نیاز‌های برگزاری مسابقات فوتبال است، اما درحال حاضر هیچ‌یک از ورزشگاه‌های داخلی چمن مرغوب ندارند. هدایت ممبینی در برنامه‌ای تلویزیونی ضمن تأکید بر بی‌کیفیت بودن چمن، نسبت به موضوع «مافیای چمن» ابراز بی‌اطلاعی کرد: «یکی از ابزار‌های مسابقه فوتبال شرایط زمین بازی است که هم برای فوتبالیست و هم برای بیننده تلویزیونی اهمیت زیادی دارد. باشگاه‌های ما و سازمان‌ها و نهاد‌هایی که در این خصوص مسئولیت دارند باید این موضوع را جدی بگیرند. وقتی شما در فوتبال دنیا و آسیا جایگاه خوبی دارید چنین امکاناتی برایتان زشت و زننده است. برای حل این مشکل همه باید دست به دست هم بدهند. بحث مافیای چمن را نشنیده‌ام، ولی آنچه می‌بینیم این است که چمن ورزشگاه‌های ما از غدیر اهواز گرفته تا نقش‌جهان، تختی و آزادی همه مشکل دارند. به عنوان مثال ورزشگاه غدیر جزو ورزشگاه‌های زیبای کشور است، مگر می‌شود چمن چنین ورزشگاهی خراب باشد؟ سؤالاتی از این قبیل را باید متولیان پیگیری کنند. الان باید موضوع چمن را برای همیشه حل کنیم. فدراسیون فوتبال فقط تا حدی قدرت دارد به باشگاه‌ها فشار بیاورد و پیگیر حل موضوع باشد. وظیفه ما نیست که پیمانکار ببریم تا چمن ورزشگاهی را درست کند. انتظارات از فدراسیون باید منطقی و در چارچوب وظایفمان باشد.»
دبیرکل فدراسیون در ادامه صحبت‌هایش به مشکلات ایجاد شده پس از بازسازی ورزشگاه‌ها اشاره داشت: اگر بخواهیم به دنبال مقصر بگردیم و دعوا کنیم، شاید هیچ‌وقت نتوانیم این مورد را حل کنیم. این مسئله بازتاب بدی در مجامع بین‌المللی داشت. چندین تلفن از خارج بعد از بازی پلی‌آف سپاهان و تیم‌ملی داشتم که چرا وضعیت ورزشگاه اینطور است. وضعیت نقش‌جهان هم بد بود و سال گذشته ورزشگاه آزادی هم در لیگ قهرمانان به همین شکل بود. همه مقصرند؛ متولی ورزشگاه و باشگاه. ما خودمان را کنار نمی‌کشیم، اما ورزشگاه در اختیار فدراسیون نیست. بزرگ‌ترین ورزشگاه ما آزادی است و از سال قبل درگیر این ورزشگاه هستیم. هیچ کنترلی روی فرایند آن نداشتیم و می‌دانستیم تمام نمی‌شود. وقتی ورزشگاه مدرن الهلال زیر پنج ماه ساخته می‌شود، می‌گفتیم تعمیرات دو سال طول می‌کشد؟ ما فکر می‌کردیم سال قبل بعد از دو ماه ورزشگاه آماده می‌شود. حالا قول آخر آبان‌ماه را داده‌اند که امیدواریم آماده شود.

برچسب ها: چین ، فوتبال ، قرقیزستان
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار