کد خبر: 1241253
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
بر اساس اطلاعاتی که جزئیات آن در کدال هم قرار دارد، سرمایه‌گذاری هلدینگ مذکور در بانک خصوصی به عنوان شرکت وابسته حدود ۸‌هزار‌میلیارد تومان است. سهم گروه نیز از ارزش ویژه شرکت وابسته یا همان بانک خصوصی حدود ۴‌هزار‌میلیاردتومان است. 

جوان آنلاین: بر اساس گزارش سازمان حسابرسی، مالیات مازاد ۹‌هزار‌میلیاردی از یک بانک خصوصی مطالبه شده است. 
به گزارش تسنیم، گزارش حسابرس مستقل سازمان حسابرسی از عمکلرد سال مالی ۱۴۰۲ یک هلدینگ بزرگ بورسی حاوی نکات حائز اهمیتی در خصوص یک بانک خصوصی به عنوان شرکت وابسته به آن است. 
بر اساس اطلاعاتی که جزئیات آن در کدال هم قرار دارد، سرمایه‌گذاری هلدینگ مذکور در بانک خصوصی به عنوان شرکت وابسته حدود ۸‌هزار‌میلیارد تومان است. سهم گروه نیز از ارزش ویژه شرکت وابسته یا همان بانک خصوصی حدود ۴‌هزار‌میلیاردتومان است. 
طبق بررسی‌های به عمل آمده سازمان امور مالیاتی حدود ۹‌هزار‌میلیارد تومان از این شرکت وابسته به هلدینگ، مالیات مازاد مطالبه کرده که سهم گروه مالی حدود ۳ هزارو ۴۰۰ میلیارد تومان است. بیش از ۳۰‌درصد سهام بانک خصوصی مورد بحث متعلق به این هلدینگ بزرگ بورسی است که خود این هلدینگ به یک بانک دولتی مشهور تعلق دارد. بر این اساس مطالبه مالیات مازاد ۹‌هزار‌میلیارد تومانی از این بانک خصوصی که دلایل آن در گزارش پایان سال مالی ۱۴۰۲ سازمان حسابرسی شفاف نشده به یک ابهام تبدیل شده است. 


 صدور قبض مالیات ۷‌هزار‌میلیارد تومانی برای ۷۸۲ هزارخودروی لوکس
به گفته مدیر کل دفتر حسابرس سازمان امور مالیاتی کشور، ۷۸۲‌هزار خودروی گران‌قیمت، مشمول ۷‌هزار‌میلیارد تومان مالیات شده‌اند که ۲‌هزار‌میلیارد تومان آن وصول شده است. 
مدیرکل دفتر حسابرسی سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به اینکه سازمان امور مالیاتی از سال ۱۴۰۱ تا کنون بر اساس قانون بودجه، اقدام به اخذ مالیات از خودرو‌های گران‌قیمت کرده است، گفت: مجموعاً ۷۸۲‌هزارو ۴۰۹ خودرو مشمول مالیات شده‌اند. 
وی افزود: از این تعداد خودرو بالغ بر ۷‌هزار‌میلیارد تومان مالیات مطالبه شده که ۲‌هزار‌میلیارد تومان آن وصول شده است. فرایند اخذ مابقی مالیات با صدور برگ تشخیص برای این خودرو‌ها در حال انجام است. 
طبق قانون بودجه ۱۴۰۱، مبلغ ۱۵‌میلیارد ریال نسبت به مازاد یک‌میلیارد تومان یک‌درصد تا مبلغ ۳ میلیارد تومان نسبت به مازاد یک‌میلیاردو ۵۰۰ میلیون تومان ۲‌درصد مشمول مالیات می‌شوند. طبق قانون بودجه ۱۴۰۲ عدد ۳‌میلیارد تومان برای خودروی گران‌قیمت در نظر گرفته شده است، یعنی خودرو‌هایی که ارزش آن‌ها کمتر از ۳‌میلیارد تومان باشد، مالیات ندارند، اما هر خودرویی که ارزش آن بیش از ۳‌میلیارد باشد، به عنوان خودروی‌لوکس قلمداد و از ابتدای سال جاری مشمول یک‌درصد مالیات می‌شود و همچنین طبق قانون بودجه در سال ۱۴۰۳، خودرو‌های گران‌قیمتی که ارزش آن‌ها بیشتر از ۵/۳ میلیارد تومان است، مشمول یک‌درصد مالیات خواهد شد. 
رحیمی در گفتگو با صداوسیما با اشاره به اینکه سازمان امور مالیاتی در رصد خانه گران‌قیمت نیز بوده است، گفت: این پایه مالیاتی هم از سال ۱۴۰۰ در حال عملیاتی‌شدن است. در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۲‌هزارو ۳۳۳ واحد مسکونی، در سال ۱۴۰۱ تعداد ۴۰‌هزارو ۵۰۰ واحد مسکونی و در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۳۵‌هزارو ۵۰۹ واحد مسکونی گران‌قیمت مشمول صدور برگ تشخیص مالیاتی شده‌اند. 
وی ادامه داد: مجموعاً ۱۸۸‌هزارو ۳۴۴ واحد مسکونی گران‌قیمت طی این سه سال شناسایی شده‌اند که از این تعداد واحد مسکونی، ۶‌هزار‌میلیارد تومان مالیات تعیین و مطالبه شده است. از این تعداد برخی مالکان اعتراض خود را مبنی بر خالی‌نبودن واحد مسکونی به ثبت رسانده‌اند که در دست بررسی است. 
مدیرکل دفتر حسابرسی سازمان امور مالیاتی گفت: فعلاً از ۶‌هزار‌میلیارد تومان مالیات مطالبه‌شده از واحد‌های مسکونی گران‌قیمت، ۳۰۰‌میلیارد تومان مالیات وصول شده است. 
همچنین طبق قانون بودجه ۱۴۰۲ مالیات سالانه خانه‌های گران‌قیمت و باغ ویلاها، نسبت به مازاد ارزش بیش از ۲۰‌میلیارد تومان ۲ در هزار است. تمامی واحد‌های مسکونی و باغ‌ویلاها، مشروط بر آنکه ارزش عرصه و اعیان آنها، بیش از ۲۰‌میلیارد تومان باشد، مشمول مالیات بر خانه‌های گران‌قیمت ۱۴۰۲ می‌شوند و نحوه محاسبه مالیات بر خانه‌های گران‌قیمت در سال ۱۴۰۳ به این صورت بوده که مالکان واحد‌های مسکونی و باغ‌ویلا‌های مشمول مالیات، ۰۰۲/۰ یا ۲/۰ درصد ارزش ملک‌شان، نسبت به مازاد ۲۰‌میلیارد تومان محاسبه می‌شود و حاصل، میزان مالیات آن‌ها در سال ۱۴۰۳ خواهد بود.

برچسب ها: کدال ، مالیات ، بانک خصوصی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار