کد خبر: 1158219
لینک کوتاه: https://www.Javann.ir/004rIx
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۳:۰۰
حمیدرضا شاه‌نظری

روشن است که زنان و مردان دو عضو هر جامعه بشری را تشکیل می‌دهند و در ابتدای امر هم به نظر می‌رسد که نقشی برابر در تحول جوامع ایفا می‌کنند، ولی اگر کمی عمیق‌تر نگریسته شود زنان نقشی برجسته‌تر و اساسی‌تر را نسبت به مردان بر عهده دارند و از همین روست که در طول تاریخ نیز هرگاه یک جامعه هدف تهاجم دشمن قرار گرفت برای از بین بردن هویت، انسجام و ریشه جامعه مورد تهاجم، بیشترین تلاش‌ها برای هتک حرمت و حیثیت زنان صورت گرفته و تلاش شد تا از این طریق، آن جامعه به فروپاشی نهایی برسد. زنان علاوه بر اینکه ۵۰ درصد هر جامعه را تشکیل می‌دهند و در مناسبات و تحولات مختلف به همین نسبت نقش‌آفرین هستند در مسیر تکاملی خود، وظیفه مادری و تربیت نسل‌های هر جامعه‌ای را بر عهده دارند و اگر این وظیفه به هر روشی مورد خدشه قرار گیرد، بنیان هر جامعه‌ای ویران خواهد شد.
با همین نگاه بود که وقتی در ابتدای نهضت بزرگ امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۲ مأمور ساواک از ایشان پرسید «پس یاران شما کجا هستند؟» امام در جوابش این جمله تاریخی را فرمودند که «یاران من در گهواره‌های مادرانشان هستند.» و اینگونه بود که مادران ایران، سربازان انقلاب خمینی را در آغوش خود تربیت کردند و آن حرکت عظیم را یاری رساندند.
زنان همواره نقشی تاریخی در تقابل با باطل بر عهده داشته‌اند و در این باره مصادیق زیادی در تاریخ اسلام و ایران وجود دارد. چه آنجا که حضرت زهرا (س) در دفاع از ولایت از جان خود مایه گذاشت چه در زمانی که زینب کبری (س) آن نقش تاریخی را در کربلا و بعد از آن بر عهده گرفت و چه در روز‌ها و سال‌هایی که مادران بزرگ ایران در جنگ تحمیلی جگرگوشه‌های خود را عاشقانه تقدیم اسلام و دفاع از کشور کردند.
اگر کارکرد اجتماعی زنان یک جامعه در مسیر درست خود که همان انسان‌سازی و تربیت انسان‌هاست قرار داشته باشد، آن جامعه ولو با مشکلات عدیده خواهد توانست به موفقیت و سعادت دست پیدا کند و اگر این کارکرد به هر دلیلی مورد خدشه قرار گیرد جامعه به سمت زوال و نابودی خواهد رفت و این نقش بی‌بدیل است که باعث می‌شود پیامبر اسلام (ص) به همه اعلام کند که هر کس دخترانی داشته باشد و از آن‌ها سرپرستی نیکو کند، بهشت بر او واجب می‌شود یا آن سخن مشهور که «فاطمه پاره تن من است» را بگوید. معنای آن جمله معروف امام خمینی (ره) نیز که «از دامن زن، مرد به معراج می‌رود» با این نگاه روشن‌تر می‌شود.
با این مقدمه روشن است که چرا در یک دهه اخیر و به خصوص در غائله اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ و تاکنون دختران ایران هدف بیشترین برنامه‌ریزی‌ها و تهاجمات شناختی و فرهنگی بوده‌اند. شعاری هم که اغتشاشگران فوق و عمله میدانی دشمن تحت عنوان «زن، زندگی، آزادی» سر دادند در واقع افشا کردن نقطه اصلی آماج عملیات شناختی دشمن بوده است. زنان و دختران ایران که در گذشته مادران غیورمردان بزرگی، چون شهید همت‌ها، شهید حججی‌ها و شهید سلیمانی‌ها بوده‌اند، امروز آماج بزرگ‌ترین تهاجم شناختی و فرهنگی دشمن قرار گرفته‌اند و بر اساس برنامه دشمن، باید به جای رسیدن به جایگاه مربی مردان بزرگی که جلوی دشمنان سینه سپر می‌کردند خود عامل تباهی و انحراف جامعه و پایان دادن به نسل غیوران و دلیران شوند.
به جرئت می‌توان گفت امروز راهبرد اصلی دشمنان در تقابل با انقلاب اسلامی و جلوگیری از پیشرفت و قوی شدن روزافزون ایران، به فساد و تباهی کشاندن جامعه با از بین بردن فرآیند تربیت نسل‌های غیور و باورمند به اعتلای اسلام و ایران است و این راهبرد با تمرکز ویژه بر دختران ایران‌زمین در حال پیگیری است. به ذلت و تباهی کشاندن مادران آینده ایران و ایجاد نسلی بی‌هویت و بی‌وطن هدفی است که به خصوص در سال‌های اخیر به شدت برای آن تلاش شده است. از ده‌ها بنیاد غربی همچون «آژانس توسعه ملی امریکا»، سازمان WPL، مؤسسه WLUML، بنیاد هیفوس و خانه آزادی که بر تغییر فکر، باور و قوه شناختی و نیز سبک زندگی زنان ایران با شعار‌ها و ایده‌های جذاب، ولی ویرانگری، چون «قدرت بخشی به زنان برای ایجاد تغییرات اجتماعی»، سرمایه‌گذاری بر دختران و برنامه «جایزه بین‌المللی زنان شجاع»، شبکه زنان قداست‌زدای دین، تحقق اهداف فمنیستی سند ۲۰۳۰ تا حمایت و را‌ه‌اندازی کمپین‌های ضد حجاب و حیازدا از جامعه با نقش‌آفرینی شومن‌ها و سلبریتی‌های رسانه‌ای و سینمایی، برنامه‌هایی است که سال‌هاست از طرف دشمنان ملت ایران برای آن هزینه شده و می‌شود.
دختران ایران مهم‌ترین رکن حیات اجتماعی امروز این سرزمین هستند و تاکنون نیز با نقش‌آفرینی بی‌بدیل آنان، تحولات بزرگی، چون پیروزی انقلاب اسلامی و شکست دشمنان در جنگ تحمیلی رقم زده شده است و امروز نیز اصلی‌ترین آماج تیر‌های جنگ شناختی دشمنان ایران و اسلام هستند. باید روز دختر را به طور ویژه‌تری گرامی داشت و از منزلت و کرامت بی‌بدیل دختر در اسلام و حتی در ایران سخن گفت و دخترانی که تیر‌های جنگ شناختی و جنگ فرهنگی دشمن بر آنان اثر گذاشته را مورد حمایت ویژه‌تر قرار داد و به روز دختر به عنوان روز بازخوانی کرامت دختر ایرانی مسلمان و ارزش و منزلت دختران ایران و نقش مهم و استثنایی آنان در این برهه بی‌نظیر تاریخ کشور توجه ویژه کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
نام:
ایمیل:
* نظر:
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار