کد خبر: 1108968
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۲
شیوه تامین منابع مالی برای متناسب‌سازی حقوق کارمندان و بازنشستگان وزیر امور اقتصاد و دارایی درباره متناسب سازی حقوق کارمندان و بازنشستگان لشکری و کشوری گفت: از جمله وظایف دستگاه‌های مختلف برای تامین مالی این مساله واگذاری اموال و دارایی‌های بلوکه شده است.

احسان خاندوزی در حاشیه نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در جمع خبرنگاران درباره لایحه متناسب‌سازی حقوق کارمندان و بازنشستگان لشکری و کشوری، اظهار داشت: مساله ترمیم حقوق و دستمزد از ۴ ماه پیش در دولت مطرح بود و جلساتی در این رابطه برگزار شد مبنی بر اینکه اگر قرار است افزایش حقوق اتفاق بیفتد به چه نحوی تامین مالی صورت گیرد تا اثرات تورمی در اقتصاد نداشته باشد و کسری بودجه را زیاد نکند.

خاندوزی بیان داشت: تقریبا در اواخر مرداد امسال فهرستی از مجموعه اقداماتی برای تامین مالی لحاظ شد و معاون اول رییس جمهور مسئولیت کمیته درآمدی را بر عهده گرفت و در جلسه محدوده‌ای شناسایی شد مبنی بر اینکه اگر این اقدامات را دولت انجام دهد این امکان را برای سازمان برنامه و بودجه فراهم می‌کند که بتواند افزایش حقوق و دستمزد را اعمال کند.

وی بیان کرد: براین اساس مصوبه آن در شهریور انجام شد و وظایف دستگاه‌های مختلف مثلا وزارت صمت یا جهاد در این رابطه مشخص شد و عمده وظایف دستگاه‌ها نیز در این رابطه این بود که بتوانند اموال و دارایی‌های بلوکه شده را واگذار کنند.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار