کد خبر: 107036
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۸۸ - ۰۵:۰۰
کار سخت ذوب در شیراز
سعید احمدیان

لیگ نهم این روزها با فشردگی بیشتری نسبت به فصل‌های گذشته در حال پیگیری است و هفته پانزدهم لیگ‌برتر که با برگزاری 2 بازی شنبه آغاز شده بود، دیروز با انجام 5 بازی ادامه یافت و با برگزاری دو بازی امروز به پایان می‌رسد تا تیم‌ها بلافاصله با استراحتی 48 ساعته خودشان را برای هفته شانزدهم آماده کنند.

استقلال ـ شاهین؛ ساعت 30/16

آبی‌های پایتخت که تا دو هفته پیش صدرنشین لیگ بودند و خودشان را به عنوان مدعی جدی قهرمانی مطرح کرده بودند این روزها حال و روز خوشی ندارند و این سپاهان امیر قلعه‌نویی است که بر صدر جدول تکیه زده است.
مشکلات و حاشیه‌های استقلال زودتر از آنچه که واعظ و مرفاوی فکر می‌کردند تیم آبی‌ها را گرفت تا روند نزولی آبی‌ها که پس از باخت به استقلال اهواز در تهران آغاز شده بود در هفته‌های بعد هم تساوی مقابل پاس و صبا و باخت برابر ذوب‌ ادامه پیدا کند و شاگردان صمد مرفاوی صدر جدول را دو دستی به قلعه‌نویی و سپاهان هدیه بدهند.
با این شرایط صمد مرفاوی تیمش را امروز در آزادی برابر شاهین به میدان می‌فرستد، مصدومیت بازیکنان کلیدی مرفاوی در هفته‌های گذشته از دغدغه‌های اساسی سرمربی جوان آبی‌ها بوده است و باعث شده تا مرفاوی در دو بازی گذشته استقلال در لیگ نتواند آبی‌پوشان را با ترکیب کامل به میدان بفرستد.
بازگشت تعدادی از این مصدومان در آستانه بازی با شاهین اندکی از نگرانی‌های صمد را کاسته است. امرحسین صادقی و وحید طالب‌لو که بازی با ذوب را به دلیل سرماخوردگی از دست داده بودند با برطرف شدن سرماخوردگی‌شان مشکلی برای بازی با شاهین ندارند.
تنها غایب آبی‌ها در این بازی خسرو حیدری است که با توجه به تأثیرگذاری فوق‌العاده‌اش در روند حرکتی استقلال، آبی‌پوشان قطعاً خلأ او را حس خواهند کرد. بازگشت اکبرپور به تمرینات پس از بازی با ذوب حاشیه‌های آبی‌‌ها را کمتر از قبل کرده تا صمد مرفاوی که پس از باخت به ذوب‌ شایعه برکناری‌اش با تکذیب باشگاه و حمایت قاطعانه واعظ از او همراه شد با آسودگی بیشتری تیمش را راهی میدان کند. به هر حال مرفاوی بهتر از هر کسی می‌داند که تنها پیروزی برابر شاهین می‌تواند استقلالی‌ها را از بحران خارج کند. از آخرین برد استقلال در آزادی که مقابل استیل به دست آمد 45 روز می‌گذرد و مدافع عنوان قهرمانی در طول این مدت نتوانسته هوادارانش را راضی و خوشحال از این ورزشگاه بدرقه کند. بازی با شاهین بهترین فرصت برای مرفاوی است که طلسم 45 روزه را بشکند و بار دیگر استقلال را به آرامش نزدیک کند. بازیکن ویژه بازی امروز حنیف‌ عمران‌زاده مدافع محروم آبی‌ها است که پس از تبرئه شدن در دادگاه، مشکلی برای بازی ندارد و در صورت صادر شدن کارت بازی‌اش قرار است جایگزین شکوری در خط دفاعی استقلال شود. در آن سوی میدان بوشهری‌ها برخلاف 5 هفته ابتدایی فصل روزهای خوبی را پشت سر می‌گذارند.
شاهینی‌‌‌ها پس از آمدن یاوری خودشان را از قعر جدول جدا کرده‌‌اند. محمود یاوری برای بازی امروز برخلاف آبی‌ها هیچ محروم و مصدومی ندارد و با تمام قوا در آزادی برابر استقلال قرار می‌گیرد تا همانند بازی با پرسپولیس در آزادی شگفتی‌ساز شود.

دهمین تیم یاوری برابر استقلال

محمود یاوری سرمربی کهنه‌کار شاهین امروز با دهمین تیم دوران مربی‌گری‌اش مقابل استقلال قرار می‌گیرد تا رکورد جالبی را ثبت کند. یاوری که اولین بار در سال 52 به عنوان سرمربی سپاهان مقابل استقلال قرار گرفت، تاکنون با 9 تیم مختلف در لیگ به مصاف استقلال رفته است. سرهنگ در 26 مصاف قبلی با استقلال 6 برد، 8 تساوی و 12 باخت به دست آورده و برخلاف پرسپولیس که معمولاً در مقابل آن ناکام بوده برابر استقلال عملکرد بدی نداشته است. یاوری البته در آخرین رویارویی با آبی‌پوشان فصل گذشته با راه‌آهن 5 ـ یک باخت تا سنگین‌ترین شکست خود را تجربه کرده باشد.

به یاد شگفتی جام حذفی 83

استقلال و شاهین تاکنون یک بار مقابل هم صف‌آرایی کرده‌اند. در دیدار جام حذفی فصل 83 که 25 اسفند در بوشهر برگزار شد، دو تیم پس از 90 دقیقه به تساوی یک ـ یک دست یافتند و در ضربات پنالتی شاهین 4 ـ 3 موفق به حذف استقلال شد تا بزرگ‌ترین شگفتی آن فصل جام حذفی رقم بخورد. رضا عنایتی، حسین کاظمی و امیرحسین صادقی تنها بازماندگان استقلال از آن بازی هستند. در تیم شاهین نیز عبدالرضا بازیاری تنها بازمانده از آن بازی تاریخی است.

مرفاوی: چاره‌ای جز برد شاهین نداریم

صمد مرفاوی در حالی استقلال را مقابل شاهین به میدان می‌فرستد که فقط به 3 امتیاز این بازی فکر می‌کند. مرفاوی می‌گوید: «شاهین و مربی‌اش قابل احترام هستند ولی ما با توجه به شرایط سختی که در آن قرار داریم تنها به برد شاهین فکر می‌کنیم و با ارائه یک بازی هجومی فقط به 3 امتیاز بازی فکر می‌کنیم.» مرفاوی در ادامه درباره نتایج اخیر استقلال هم توضیح می‌دهد: «متأسفانه پس از بازی با ابومسلم با محرومیت‌ها و مصدومیت بازیکنان روبه‌رو شدیم که باعث شد در چند بازی تمام بازیکنانم را در اختیار داشته باشم. به دنبال بهانه‌گیری نیستم اشتباهاتی هم قطعا داشته‌ایم که اگر شکل نمی‌گرفت ما آن نتایج را نمی‌گرفتیم.» مرفاوی در پایان می‌گوید: «متأسفانه عده‌ای فقط نکات منفی را می بینند ولی مطمئن باشید امروز با برد شاهین دوباره به اوج بر می‌گردیم.»

یاوری: جلوی استقلال برای مهمانی نیامده‌ایم

سرمربی کهنه‌کار شاهین درباره بازی با استقلال می‌گوید: «بازیکنان شاهین در لیگ‌برتر جا افتاده‌اند اما نقطه اوج شاهین را در نیم فصل دوم ببینید، ولی امروز هم برای مهمانی به دیدار استقلال نمی‌رویم بلکه شاگردانم قصد دارند همانند بازی با پرسپولیس شایستگی‌هایشان را ثابت کنند.»

مقاومت ـ ذوب، ساعت: 14:15

در دیگر بازی امروز شاگردان داوود مهابادی در شیراز برابر ذوب‌ قرار می‌گیرند. مقاومت که فصل را توفانی آغاز کرد پس از افتی چند هفته‌ای، دوباره همان تیم شگفتی آفرین اوایل فصل شده است، با این شرایط به نظر می‌رسد ذوبی‌ها هم که پس از برد استقلال شرایط خوبی را تجربه می‌کنند کار سختی را در حافظیه پیش رو داشته باشند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار