کد خبر: 1035871
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۷:۰۰
علی عموزاده با مشارکت دیگر محققان در دانشگاه سمنان موفق به ثبت نهایی اختراع «غشای نانوکامپوزیتی در پیل سوختی متانول مستقیم» در اداره ثبت اختراعات امریکا شدند.
سرویس جامعه جوان آنلاین: دکتر اسماعیل سعدالدین، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان گفت: دکتر علی عموزاده و تیم همکار وی با مشارکت دانشگاه سمنان موفق به ثبت نهایی اختراع «غشای نانوکامپوزیتی در پیل سوختی متانول مستقیم، (Nanocomposite membrane for direct methanol fuel cells)» در اداره ثبت اختراعات امریکا شدند.

وی با بیان اینکه این اختراع مهم از محل حمایت‌های مالی کانون پتنت ایران بهره‌مند شده‌بود، افزود: خوشبختانه پس از طی مراحل ساخت و دقیق داوری و با استناد به ماهیت نوآوری و تیم توانمند علمی، به نتیجه رسید و در ۲۲ دسامبر ۲۰۲۰ موفق به اخذ گرنت (ثبت نهایی) شد. دکتر علی عموزاده مخترع و مدیر این تیم تحقیقاتی نیز با اشاره به اینکه پایان یافتن سوخت‌های فسیلی، آلایندگی زیست‌محیطی آنان و وابستگی شدید بشر به این نوع از سوخت سبب شده تا تولید انرژی پاک و پایدار به یکی از مهم‌ترین مسائل در تأمین انرژی آینده بشر تبدیل شود، اظهار داشت: محققان بسیاری تلاش می‌کنند که در جست‌وجوی منابع جدید و پایدار انرژی باشند.

وی همچنین گفت: در سال‌های اخیر در کنار انرژی‌های تجدید‌پذیر مانند خورشیدی، بادی، زمین‌گرمایی و زیست‌توده، انرژی حاصل از پیل سوختی نیز اهمیت فراوانی یافته‌است که بدون ایجاد آلودگی‌های زیست‌محیطی و صوتی سبب تولید انرژی الکتریکی با بازدهی بالا می‌شود. استاد دانشگاه سمنان افزود: در این نمونه از پیل‌ها نقش اساسی بر عهده غشا است که موجب بهبود عملکرد نهایی پیل خواهد شد و طی سالیان اخیر مطالعات فراوانی جهت بهبود خواص غشا‌ها صورت پذیرفته‌است.

عموزاده تشریح کرد: در این اختراع، از نانو ذرات جهت سنتز غشای پیل سوختی متانولی بهره گرفته شده‌است که سبب بهبود خواص و عملکرد پیل شده و نتایج بسیار مطلوبی را از نظر توان نهایی پیل در پی داشته‌است. عضو هیئت علمی دانشگاه سمنان با بیان اینکه روش بیان شده برای سنتز این نانوذرات، سومین روش در دنیا جهت مغناطیسی شدن نانوذرات است که به نوبه خود برای اولین بار توسط همین گروه تحقیقاتی در دنیا ارائه شده‌است، افزود: در سنتز این نانو ذرات ماده صنعتی پرکاربرد و بسیار ارزان ۴/ ۲ تولوئن دی ایزوسیانات به کار گرفته شده‌است.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
omid
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۵
0
1
با سلام ، یکی از اشکالات اساسی ثبت اختراعات نخبگان کشور از سال ۱۳۹۲ تا کنون :
اینجانب نیز در این روند مشکل داوری اختراعات را دارم یعنی زمانی که طرح اینجانب نو و جدید است ولی مراجع و داوران پس از گرفتن هزینه های بالا طرح را تایید نمی کنند و در پاسخ می گویند دوست داریم طرح شما را رد کنیم برو پیش هرکسی که دوست داری بگو این مرجع را قبول ندارم اداره نیز می گوید ما طبق قانون مجبور هستیم طرح شما را رد کنیم . برخی از مراجع نیز می گویند داور متخصص ندارند !
در این خصوص به کارشناس اداره اختراعات متن زیر را ارسال کردم :
کارشناس محترم با سلام ، اینجانب به شخصه اعتقادی به روند مارکسیستی و وارداتی اداره اختراعات که با قانون اساسی کشور در تضاد می باشد ندارم . بر فرض مثال متقاضی پرونده خود را به حداقل ۵۰ مرجع ارسال کند و پرونده ۳ ماه در هر مرجع توقف کند تا یکی از این مراجع داور متخصص داشته باشند و طرح را درست مورد داوری قرار دهند ، این یعنی اتلاف وقت چیزی حدود ۸ سال و پرداخت هزینه چیزی حدود ۳۰ ملیون تومان . در حال حاضر ۱۱ مرجع در پرونده های قبلی اعلام کرده اند داور متخصص ندارند! . اولا بعد از ۸ سال پرونده به چه درد متقاضی می خورد ؟ ، دوم اینکه اگر اینجانب بخواهم 30 اظهارنامه با این روند ثبت کنم یه چیزی حدود 900 ملیون باید هزینه کنم ( بنظر شما امکان ثبت اختراع به صورت غیر مستقیم از اینجانب سلب نشده است ؟ ) ، ایا بعد از اینکه سند را دریافت کردم همین دولت این هزینه را می تواند طی فرآیندی به اینجانب برگرداند ( به قول دوستمون خود سند اختراع ۵ کیلو روغن نباتی ارزش داره ؟ ) ، یا قرار است متقاضی در جامعه رها شود ؟ . در اداره شما مردم دو دسته هستند برخی با سرمایه های خود اختراع ثبت می کنند برخی با دارایی های خود. اشخاصی که با دارایی خود اختراع ثبت می کنند مثل اعضا هیات علمی ، اشخاصی که به بدنه آزمایشگاه و پژوهشگاه ها متصل هستند ، این افراد هر هزینه ای بابت اختراع انجام می دهند دولت طی فرآیندی این هزینه را به آن ها برگشت میدهد یا از طریق گرنت دانشگاهی یا از طریق پژوهش تولید . یعنی این وسط فقط پول جابجا می شود و کسی ضرر نمی کند. دسته دوم کسانی هستند که با سرمایه های خود اختراع انجام میدهند مثل افراد که مدارک عالیه دانشگاهی دارند مشغول کار هستند اما به بدنه دولت وصل نیستند ، این افراد تحت هر شرایطی اگر نتوانند اظهارنامه خود را به ثبت برسانند آن ها هم سرمایه خود را از دست داده اند و هم دارایی خود را که همان اختراع می باشد . چون این افراد مجبور هستند نسبت به افراد اول یک مرحله بیشتر برای فرایند ثبت انرژی صرف کنند ، این روند به صورتی طراحی شده که به مرور زمان قشر متوسط جامعه منحل خواهد شد . و جامعه دو قطبی می شود یعنی دو قشر بالا و پایین که در این صورت کاپیتالیسم رخ می دهد و …
https://www.farsnews.ir/news/13990415000143/
http://ipm.ssaa.ir/ENQ/List
کبریائی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۰ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۸
0
0
ما هم بیش از 48 اختراع برای پژوهشگاه صنعت نفت در خارج از ایران به ثبت نهایی و مرحله صدور گرنت رسوندیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار