کد خبر: 979576
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۸ - ۲۳:۱۵
بازدید رئیس دستگاه قضا از دادگستری شهریار پس از اغتشاشاتی که در حوادث اخیر در این شهر رخ داد، پیام‌های مهمی داشت.
سرویس جامعه جوان آنلاین: از یک طرف به مردم این شهر در بازگشت سریع آرامش دلگرمی داد و از طرف دیگر هم این نکته مهم را به برهم زنندگان امنیت و دست‌اندازان به اموال مردم تفهیم کرد که برخورد با این عده، غیرقابل اغماض و فوری خواهد بود.
 
پس از دیدار رئیس دستگاه قضا از دادگستری شهریار، رئیس این دادگستری با بیان اینکه توضیحات لازم درخصوص افراد بازداشت شده در جریان اغتشاشات اخیر در شهریار به رئیس قوه‌قضائیه ارائه شد، به ملاقات تعدادی از مراجعه‌کنندگان با رئیس دستگاه قضایی هم اشاره کرد.

ابوالقاسم مرادطلب، درخصوص جزئیات بازدید از پیش اعلام نشده رئیس قوه‌قضائیه از دادگستری شهریار بیان کرد: تأکید آیت‌الله رئیسی در این بازدید بیشتر بر کاهش اطاله‌رسیدگی، افزایش سرعت دادرسی در پرونده‌ها و پاسخگویی و تکریم ارباب رجوع بوده است.

رئیس دادگستری شهریار خاطرنشان کرد: در این بازدید، قرار بر این شد تا توجه بیشتری به دادگستری و حوزه قضایی شهرستان شهریار از حیث تأمین نیروی قضایی، اداری، امکانات و پشتیبانی‌های لازم شود.

وی با مثبت ارزیابی‌کردن حضور رئیس دستگاه قضایی در دادگستری شهریار اذعان کرد: زمانی که مسئولان عالی به طور میدانی وارد می‌شوند و موضوعات را شخصاً از نزدیک بررسی می‌کنند و صرفاً به گزارش‌های مکتوبی که به آن‌ها ارائه می‌شود اکتفا نمی‌کنند، بسیار اثربخش است و در این بازدید، آن دید کاربردی و وسیعی که آیت‌الله رئیسی داشتند کاملاً ملموس بود.

مرادطلب با اشاره به ملاقات تعدادی از مراجعه‌کنندگان با رئیس دستگاه قضایی اظهار کرد: درخواست‌های این مراجعه‌کنندگان مورد بررسی قرار گرفت تا اگر مشکلی در روند رسیدگی به پرونده‌ها و درخواست‌های آنان وجود دارد، مدیریت لازم به عمل آید تا در کمترین زمان با اثربخشی بهتر حل شود. رئیس دادگستری شهریار با بیان اینکه توضیحات لازم درخصوص افراد بازداشت‌شده در جریان اغتشاشات اخیر در شهریار به رئیس قوه قضائیه ارائه شد، گفت: در حال حاضر اکثریت بازداشتی‌ها تعیین تکلیف شده‌اند.

گفتنی است رئیس دستگاه قضا در بدو ورود به شهریار، با حضور در خانه شهید مرتضی ابراهیمی به تفقد از خانواده این شهید مدافع امنیت پرداخت و پای صحبت خانواده این شهید والامقام نشست.
برچسب ها: کانون آشوب
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار