کد خبر: 915808
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۴
سخنگوی وزارت خارجه چین به واشنگتن هشدار داد: آمریکا باید جنگ سرد را کنار گذاشته و فشار بر شرکت‌های چینی را متوقف کند.
جوان‌آنلاین: لو کانگ سخنگوی وزارت خارجه چین امروز سه شنبه در اظهاراتی از آمریکا خواست تا از اعمال فشار بر شرکت های چینی خودداری کرده و تلاش برای اعتمادسازی دوجانبه را در دستور کار خود قرار دهند.

سخنگوی وزارت خارجه چین در این خصوص اعلام کرد: از آمریکا می خواهیم تا از گمانه زنی های بی پایه و اساس خودداری کرده و فشارهای غیرمنطقی بر شرکت های چینی را متوقف سازد.

وی در ادامه تصریح کرد: آمریکا باید ذهنیت جنگ سرد و مفهوم کهنه و قدیمی اقدامات پرخطر را در تعاملات خود کناربگذارد.

لازم به ذکر است، آمریکا چندی است با اعمال تعرفه ها و برخی محدودیت ها علیه شرکت های چینی نبرد تجاری گسترده ای را علیه پکن به راه انداخته است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار