کد خبر: 915306
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۱
وزیر کشور با اعلام اینکه در خرمشهر یک مورد تیراندازی بوده و یک نفر زخمی شده، اما کسی کشته نشده است، گفت: ما با اعتراضی که بتوان امنیت آن را کنترل کرد مشکلی نداریم، اما بعضی مواقع این اعتراضات به کف خیابان می‌رسد و از دست معترضین نیز خارج می‌شود.
جوان آنلاین: وزیر کشور با اعلام اینکه در خرمشهر یک مورد تیراندازی بوده و یک نفر زخمی شده، اما کسی کشته نشده است، گفت: ما با اعتراضی که بتوان امنیت آن را کنترل کرد مشکلی نداریم، اما بعضی مواقع این اعتراضات به کف خیابان می‌رسد و از دست معترضین نیز خارج می‌شود.
 
عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور صبح امروز یکشنبه ۱۰ تیر در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: هر سه ماه بنایمان این است که در خدمت اصحاب رسانه باشیم.

وی افزود: اولویت‌های وزارت کشور، موضوع امنیت، وحدت و انسجام ملی، رضایت مندی مردم، توسعه بر مبنای موضوعات اجتماعی، اقتصادی و سیاسی، حوزه آسیب‌های اجتماعی، مشارکت عمومی، آزادی‌های مدنی، بوده است.

رحمانی فضلی در ادامه گفت: قطعاً در نیمه دوم سال تحرکات گروه‌های سیاسی برای انتخابات مجلس آغاز می‌شود، مذاکراتی با احزاب و گروه‌ها داشته‌ایم و سعی می‌کنیم فضایی آرام با نشاط، امن، امیدوار کننده و کار آمد را مهیا کنیم.

وی در بخش دیگری از این نشست خبری با اعلام اینکه در خرمشهر یک مورد تیراندازی بوده و یک نفر زخمی شده، اما کسی کشته نشده است، خاطرنشان کرد: ما با اعتراض کنترل‌شده که بتوان امنیت آن را کنترل کرد مشکلی نداریم، اما بعضی مواقع این اعتراضات به کف خیابان می‌رسد و از دست همه افراد و معترضین نیز خارج می‌شود.
منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار