کد خبر: 914991
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۷ - ۲۲:۴۰
مأموران پلیس عامل تیراندازی به مأمور گشت کلانتری‌۱۶۱ ابوذر تهران را شناسایی و دستگیر کردند. مأمور زخمی پس از گذشت نزدیک به سه‌ماه از حادثه هنوز در کما به سر می‌برد و حال وی نامساعد است.
به گزارش خبرنگار ما، این حادثه ساعت‌۴ بامداد روز چهارشنبه ۲۲‌فروردین‌ماه امسال در یکی از محلات جنوبی تهران رخ داد که در جریان آن مأمور گشت کلانتری‌۱۶۱ ابوذر به نام گروهبان علیزاده از سوی فرد ناشناسی مورد اصابت گلوله از ناحیه سر قرار گرفت و به شدت زخمی شد. پس از اعلام این خبر از سوی شهروندی، مأموران در محل حادثه خیابان برادران‌مقدم کنار ریل راه‌آهن با پیکر خونین و نیمه جان گروهبان علیزاده روبه‌رو شدند که با اصابت گلوله به کما رفته بود.
همزمان با انتقال پیکر خونین گروهبان علیزاده تیمی از کارآگاهان ویژه پلیس‌آگاهی تهران به دستور بازپرس ویژه قتل دادسرای امور جنایی تهران برای شناسایی ضارب یا ضاربان وارد عمل شدند. نخستین تحقیقات نشان داد لحظاتی قبل از حادثه مأمور علیزاده هنگام گشت‌زنی به مردی که کنار خودروی پارک شده‌ای پرسه می‌زده مشکوک و برای بررسی موضوع وارد عمل می‌شود که این اتفاق رخ می‌دهد.
یکی از مأموران که دقایقی قبل همراه مأمور علیزاده در حال گشت‌زنی بوده‌است، گفت: ساعتی قبل از حادثه من و گروهبان علیزاده با دو موتور سیکلت در محدوده در حال گشت‌زنی بودیم که مشاهده کردیم مردی در حال سرقت خودرویی است و بدین ترتیب وی را بازداشت کردیم و در بازرسی از وی مقداری وسایل سرقتی هم کشف کردیم. من سارق را پشت موتورم سوار کردم و گروهبان علیزاده هم با موتور سیکلت خودش پشت سر ما حرکت کرد که در میان راه گروهبان علیزاده متوجه مردی شد که پشت خودروی پیکان سفید قدیمی که در پیاده‌رو پارک بود پنهان شده‌است. احتمال دادیم این مرد هم قصد سرقت دارد به همین سبب هر دو به سوی او رفتیم، اما همکارم گفت: من متهم بازداشت شده را به کلانتری منتقل کنم و او خودش به وضعیت مرد مظنون رسیدگی می‌کند. وقتی به کلانتری رسیدم مرد رهگذری موضوع حادثه را تلفنی به کلانتری خبر داد. به سرعت به محل حادثه آمدیم و با پیکر خونین همکارم روبه‌رو شدیم.
پس از این حادثه تیم‌هایی از مأموران پلیس امنیت، آگاهی و کلانتری ابوذر برای شناسایی و دستگیری ضارب یا ضاربان به دستور بازپرس جنایی وارد عمل شدند تا اینکه چند روز قبل مأموران کلانتری دریافتند مدتی است مرد ۳۵‌ساله‌ای در حوالی فلاح در زمینه خرید و فروش سلاح گرم فعالیت می‌کند. پس از اعلام این خبر مأموران مرد مظنون و محل زندگی وی را به صورت نامحسوس تحت نظر گرفتند و در نهایت ساعت‌۱:۴۵ بامداد پنج‌شنبه هفتم تیرماه متهم را در مخفیگاهش در محله فلاح دستگیر کردند. مأموران پلیس در بازرسی از مخفیگاه مرد ۳۵‌ساله سلاح گرم، تعدادی فشنگ جنگی، شوکر و اسپری کشف کردند.
متهم پس از دستگیری به اداره پلیس منتقل شد و نخستین تحقیقات از متهم نشان داد وی همان ضارب مأمور گشت کلانتری است که فروردین‌ماه امسال با شلیک به سر گروهبان علیزاده وی را به کما برد. بدین ترتیب متهم تحت بازجویی فنی قرار گرفت به زخمی کردن مأمور پلیس اقرار کرد.
متهم در شرح ماجرا گفت: مدتی است در کار خرید و فروش سلاح غیر‌مجاز فعالیت دارم. شب حادثه با مردی برای فروش اسلحه در خیابان برادران‌مقدم قرار ملاقات داشتم. در حالی که در گوشه‌ای از پیاده‌رو منتظر خریدار بودم مأمور گشت کلانتری از راه رسید و به من مشکوک شد. بلافاصله دستم را به شکمم گرفتم و تمارض به دل دردی کردم. قصد داشتم او را فریب دهم تا از نزدیک شدن به من منصرف شود، اما مأمور پلیس بدون توجه به من نزدیک شد. خیلی ترسیده بودم و هر لحظه انتظار داشتم که مأمور اسلحه را کشف و مرا دستگیر کند که یک لحظه اسلحه را از زیر پیراهنم بیرون آوردم و به سوی مأمور پلیس شلیک کردم. پس از حادثه به سرعت از محل فرار کردم.
اردشیر نادری، رئیس کلانتری‌۱۶۱‌ابوذر با اعلام دستگیری عامل این حادثه به خبرنگار ما گفت: متأسفانه در این حادثه قسمتی از مغز مأمور پلیس آسیب جدی دیده است و در حال حاضر وی در کما بسر می‌برد و حال مناسبی ندارد. وی در پایان گفت: تحقیقات از متهم ادامه دارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار