کد خبر: 898047
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۱
شهروندان کرجي که تا پایان شهریورماه سال 97 برای صدور پروانه ساخت‌وساز مراجعه کنند از تخفیف 31 درصدی بهره‌مند خواهند شد.

رئیس شورای شهر کرج با اعلام اين خبر گفت: طي روزهاي گذشته برسی نواحی دوفوریتی در دستور کار شورای اسلامی شهر کرج قرار گرفت که مهم‌ترین لایحه آن تخفیف 30 درصدی برای صدور مجوز ساخت‌وساز بود.

محمد نبیونی افزود: این لایحه به تصویب شورای اسلامی شهر کرج رسید و کسانی که تا پایان شهریورماه 97 برای صدور پروانه ساخت‌وساز مراجعه کنند از تخفیف 31 درصدی بهره‌مند خواهند شد.

رئیس شورای شهر کرج با اشاره به بودجه سال 97 گفت: کمیسیون تلفیق در حال بررسی بودجه سال 97 می‌باشد و امیدواریم که به‌موقع این لایحه را به تصویب برسانیم.

نبیونی تصریح کرد: علاوه بر نگاه فرهنگی که همیشه بر بودجه قالب بوده است، اولویت ما در بخش بودجه سال 97 حمل‌ونقل عمومی و بخصوص قطار شهری می‌باشد و در سال آینده نگاه ویژه‌ای به موضوع راه‌اندازی قطار شهری خواهیم داشت.

وي با اشاره به پروژه‌های عمرانی نیمه ‌تمام شهر کرج گفت: هجده پروژه عمرانی نیمه‌تمام در حال اتمام است که روز شنبه تعدادی از این‌ها را مورد بهره‌برداری قراردادیم و امیدواریم تا پایان سال حداقل دو مورد دیگر را نیز به بهره‌برداری برسانیم.

نبیونی در ادامه گفت: اولویت ما اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام عمرانی شهر کرج است و با تلاش‌های که انجام‌شده حداکثر تا پایان شهریورماه سال 97 پروژه‌های قبلی را مورد بهره‌برداری قرار می‌دهیم.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار