علی علیخانی با بيان اينکه اعتبار تخصيصي براي اين امر در کل کشور 257 میلیارد تومان بوده افزود: راه و شهرسازی استان طی 11 ماهه امسال 10 ردیف تخصیص اعتبار به صورت اعتبارت شناور و مشترک داشته است.
وی ادامه داد: اعتبار مصوب استان لرستان در حوزه چهارخطهها 27 میلیارد و 230 میلیون تومان بوده که از بند ح 13 میلیارد و 600 میلیون تومان و از بند و 45 میلیارد تومان به استان تخصیص داده شده و مجموع تخصیص استان 58 میلیارد و 600 میلیون تومان است.
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان با بیان اینکه از یک هزار و 480 کیلومتر کریدور شماره 10 غرب کشور 114 میلیارد تومان اعتبار مصوب کل کریدور بوده است، افزود: 80 کیلومتر از این کریدور سهم استان بوده که 15 میلیارد تومان پیشبینی اعتبار شده بود و تاکنون 7 میلیارد و 500 میلیون تومان تخصیص گرفته شده است.
علیخانی بیان داشت: برای بهسازی محور بروجرد-نهاوند 880 میلیون تومان پیشبینی اعتبار شده بود که 200 میلیون آن تخصیص داده شده است، همچنین برای محور الیگودرز- خمین 8 میلیارد پیشبینی شده بود که یک میلیارد تومان آن تخصیص یافته است.
وی با بیان اینکه محور دورود-داران مشترک با چهارخطه بوده،گفت: در این خصوص امسال 900 میلیون تومان تخصیص گرفته شد.