کد خبر: 888134
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
پنج‌دختر و دو پسر بامداد ديروز پس از پايان جشن تولد سوار بر خودروي تيبا در حال عبور از بزرگراه ارتش بودند كه به علت سرعت غيرمجاز حادثه‌اي مرگبار برايشان رقم خورد.
پنج‌دختر و دو پسر بامداد ديروز پس از پايان جشن تولد سوار بر خودروي تيبا در حال عبور از بزرگراه ارتش بودند كه به علت سرعت غيرمجاز حادثه‌اي مرگبار برايشان رقم خورد. سه‌دختر و يك‌پسر به علت شدت جراحت كشته شدند و دو دختر و يك پسر كه به شدت مجروح شده‌بودند به بيمارستان منتقل شدند. 

به گزارش خبرنگار ما، ساعت 2:24 بامداد ديروز خودروي تيبا با سرعت زياد در حال عبور از مسير شرق به غرب بزرگراه ارتش بود كه ناگهان كنترل فرمان از دست راننده خارج شد و سواري تیبا بعد از انحراف از مسير با پايه  دوربین کنترل ترافیک برخورد كرد و به پاره‌اي از آهن تبديل شد. لحظاتي بعد از حادثه امدادگران و مأموران پليس با تماس رانندگان عبوري از ماجرا با خبر شده و در محل حاضر شدند. در اولين بررسي‌ها معلوم شد كه سه نفر از سرنشينان به علت شدت برخورد به بيرون پرتاب شده و در دم جان باخته‌اند. امدادگران بعد از ايمن كردن محل، با به‌كار‌گيري تجهيزات ايمني چهار سرنشين ديگر را كه سه‌دختر و يك‌پسر بودند از ميان پاره‌هاي آهن خارج كردند.

 امدادگران بعد از معاينه متوجه شدند كه يكي از آنها به علت شدت جراحت فوت شده‌است، بنابراين دو‌دختر و يك‌پسر كه به شدت دچار جراحت شده بودند به بيمارستان منتقل شدند. اجساد سه‌دختر و يك‌پسر هم به دستور قاضي مديرروستا، بازپرس ويژه قتل به پزشكي قانوني منتقل شد. بازپرس ويژه قتل سن سرنشينان تيبا را 18 تا 20‌سال اعلام كرد. همچنين در بررسي‌ها معلوم شد كه سرنشينان تيبا در حال برگشت از يك جشن تولد بودند كه خودروي آنها دچار حادثه شد. سرهنگ نادر رحماني، رئيس مركز اطلاعات و كنترل ترافيك پليس راهور، علت حادثه را سرعت غيرمجاز اعلام كرد. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار