به گزارش خبرنگار ما، اواخر تابستان سال گذشته صاحب يكمغازه صرافي به اداره پليس رفت و از سه مرد به اتهام آدمربايي شكايت كرد.
او گفت: «چند روز قبل در صرافيام مشغول كار بودم كه چند مرد وارد مغازه شدند و خودشان را مأمور دولتي معرفي كردند. آنها حكم قانوني داشتند و با عنوان اجراي طرح مبارزه با قاچاق همه دلارها و يوروهايي كه در مغازه داشتم، برداشتند و به زور مرا سوار خودرويشان كردند و به منطقهاي خارج از شهر بردند. آنها از من تعهد گرفتند كه شكايتي ندارم و بعد رهايم كردند. بعد از آن بود كه فهميدم مأموران قلابي بودند به خاطر همين تصميم گرفتم به اداره پليس بيايم و از آنها شكايت كنم.»
با طرح شكايت تحقيقات براي رديابي مأموران قلابي آغاز شد و در حاليكه تلاش در اين زمينه ادامه داشت گزارش مشابهي به پليس اعلام شد. براساس گزارشها سارقان 600 هزار دلار و 5هزار يورو را از مغازه صرافي ديگري سرقت كرده بودند. همچنين مدتي بعد مأموران دريافتند اين افراد با روش مشابهي از يك مغازه طلافروشي حدود 22 كيلوگرم طلا سرقت كردهاند.
به اين ترتيب تلاش براي شناسايي و دستگيري متهمان ادامه داشت تا اينكه سرانجام در آخرين دستبرد آنها به يك داروخانه و سرقت داروهاي كمياب به بهانه مبارزه با قاچاق كالا، سركرده اين شبكه و 10عضو اين گروه بازداشت شدند.
متهمان به اداره پليس آگاهي منتقل شدند و تحت بازجويي قرار گرفتند و در جواب بازجوييها، پنجنفر از آنها با قبول اتهامشان، بازداشت، اما بقيه آزاد شدند.
پرونده با كامل شدن تحقيقات و صدور كيفرخواست به شعبهپنجم دادگاه كيفري يك استان تهران فرستاده شد و پنجمتهم در شعبهپنجم دادگاه كيفري يك استان تهران پاي ميز محاكمه قرار گرفتند.
آنها با قبول اتهامشان در آخرين دفاع گفتند: اشتباه كرديم و ميخواستيم راه صدساله را يكشبه طي كنيم. حالا از قضات دادگاه تقاضا داريم در مجازاتمان تخفيف قائل شوند. در پايان هيئت قضايي هر كدام از متهمان را به اتهام سرقت به 10 سال حبس و 74 ضربه شلاق و به اتهام آدمربايي هر كدام را به 15 سال حبس محكوم كرد.