کد خبر: 857756
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۲
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران با اشاره به اینکه در برخی از چلوکبابی ها از گوشت مرغ استفاده می شود از جلوگیری فروش غذا در خیابان غذا خبر داد.
محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران اظهار کرد: داخل کباب کوبیده ممکن است هر چیزی نظیر پوست مرغ و یا حتی سیرابی هم ریخته شود که برای سلامتی انسان مضر است.

وی ادامه داد: وجود پوست مرغ در برخی از کباب‌های چلوکبابی‌ها سرطان معده و روده را به همراه خواهند داشت و هر چه سریع‌تر باید جلوی فروش غذا در کنار خیابان گرفته شود.

رییس انجمن صنایع غذایی ایران بیان کرد: توصیه ما بر هموطنان این است که کوبیده به دلیل مشخص نبودن مواد استفاده شده در گوشت آن حتی المکان مصرف نشود و باید تنها از رستوران‌های معتبر کباب را خریداری کرد. 

وی تصریح کرد: در واقع این کار یک تقلب محسوب می‌شود و واحد‌هایی که اگر این چنین تخلفاتی مشاهده شود با متخلفین برخورد شدیدی صورت خواهند گرفت.

عزیزی افزود: استفاده مکرر از این مواد می‌تواند باعث بیماری‌های قلبی و عروقی و چربی خون در افراد شود که استفاده بیش از حد آن می‌تواند این بیماری را در دراز مدت افزایش دهد.

وی با اشاره به مبلغ ۳ هزار تومانی کباب گفت: برای خرید چلوکباب ۳ هزارتومانی در واقع عقلانی نیست و مردم باید دقت بیشتری در خرید داشته باشند.

رییس انجمن صنایع غذایی ایران بیان کرد: یک رستوران با هزینه‌هایی که دارد، هرگز به صرفه نیست که با این مبلغ چلوکبابی بی کیفیت با مواد غیر قابل مصرف استفاده و به دست مردم عرضه کند.

وی یادآور شد: در این نوع کباب‌ها با این قیمت در واقع از گوشت خالص استفاده نمی‌شود بلکه از سویا و یا ضایعات گوشت و مرغ و شکمبه استفاده می‌شود و وقتی این مواد با یکدیگر چرخ می‌شود دیگر قابل مشاهده نیست.



نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار