کد خبر: 824594
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۷
وضعیت مشهد در کشور با این حجم بازار و صنوف و زائر در کشور بسیار منحصر به فرد است و نیاز به این دارد که برای شهر مشهد حساب جداگانه باز شود تا امورات مربوط به زوار امام رضا(ع) کنترل شود.
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: اقلام قاچاق و ممنوعه و لوازم لوکس همه در مشهد و اطراف حرم معامله می‌شود و این بسیار بد است.

آیت الله سید احمد علم الهدی صبح امروز در دیدار با رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کشور و معاون وزیر دادگستری اظهار داشت: ارباب نفوذ و قدرت جلوی بسیاری از مسائل را در بحث تعزیرات می‌گیرند. مراجعه به ما در این بحث زیاد است و در عین حال خط قرمز ما در بحث تعزیرات است تا آقایان کار خود را انجام دهند.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی افزود: وضعیت مشهد در کشور با این حجم بازار و صنوف و زائر در کشور بسیار منحصر به فرد است و نیاز به این دارد که برای شهر مشهد حساب جداگانه باز شود تا امورات مربوط به زوار امام رضا(ع) کنترل شود.

علم الهدی افزود: بحث تغدیه زوار بسیار بد است به ویژه مسئله رستوران‌های اطراف حرم و غذایی که به زائران ارائه می‌شود. آنچه مهم است در این بحث اطلاعات و امکانات قوی شما است.

وی تاکید کرد: اقلام قاچاق ، ممنوعه و لوازم لوکس همه در مشهد و اطراف حرم معامله می‌شود و این بسیار بد است.

‌نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی تصریح کرد: برخورد شما باید بسیار قاطعانه و حساب شده باشد و حتی نیروهایی که برای برخورد نیاز است به ویژه در بحث انتظامی باید خودتان انتخاب کنید.
منبع: تسنیم
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۸
0
0
شهر به این بزرگی با اختلاف عقیده مردمانش را که نمی شود بخاطر حرم مقدس رضوی ع مجزا از بقیه شهر ها اداره کرد. عادلانه و عاقلانه اینستکه که یک محدوده وسیعی برای حرم مقدس رضوی ایجاد کنید که در ان محدوده تمام شرایط برای حرمت ان مکان مقدس رعایت شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار