وی با اشاره به اینکه سفر در اربعین سال جاری نسبت به سال قبل تا این لحظه رشد دو برابری داشته است گفت: حجم ترددها در مرزهای شلمچه و چذابه پرحجم و روان ولی در مرز مهران حجم ترافیک پرحجم و در برخی مواقع نیمه سنگین است.
حمیدی با تأکید بر اینکه تقاضای سفر به سمت پایانه مرزی مهران بالاست، اظهار کرد: این موضوع نیازمند توجه جدی مسئولان به زیرساختها است.
وی با اشاره به فراخوان صورت گرفته برای اتوبوسهای بینشهری گفت: برای پیشگیری از مشکلات ترافیکی زمان برگشت زائران، تمهیدات لازم پیشبینیشده است.
حمیدی در پایان از زائران اربعین حسینی خواست با توجه به کوهستانی بودن و عرض کم جادههای استان ایلام با صبر و حوصله رانندگی کنند و زمان بیشتری را برای سفر خود پیشبینی کنند.
وی با اشاره به اینکه امسال زیرساختها در مرز مهران نسبت به سالهای قبل وضعیت مطلوبی به خود گرفته است گفت: تمامی اقدامات برای تسهیل سفر زائران است که میطلبد مردم برای پیشگیری از وقوع حوادث تلخ ، قوانین و مقررات رانندگی را رعایت کنند.
رئیس پلیسراه ناجا با اشاره به اجرای طرح ترافیکی ویژه اربعین گفت: همه همکاران ما در پلیسراه داوطلبانه در این مأموریت بزرگ شرکت کردهاند.