کد خبر: 820730
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۹
آیت‌الله «محمد تقی المدرسی» از مراجع شیعه عراق، ترکیه را آلت دست کشورهای منطقه برای دخالت در عراق دانست.
فارس: آیت‌الله «محمد تقی المدرسی» از مراجع شیعه عراق امروز در شهر کربلا، حضور نیروهای ترکیه در خاک عراق را ماجراجوئی و دشمنی برخی کشورهای منطقه با عراق دانست.

به نوشته السومریه نیوز، او در سخنانی گفت: ترکیه دانسته یا نداسته در حال بازی در پازل کشورهایی است که ذات آن‌ها دخالت و سوءاستفاده از شرایط فعلی عراق است.

آیت‌الله المدرسی ادامه داد: کشورهای منطقه که امروز ترکیه را به سمت اشغالگری در عراق کشانده‌اند؛ پیش از این صدام را برای حمله ایران تشویق می‌کردند و سپس او را تنها گذاشتند تا سقوط کند.

این مرجع عراقی تأکید کرد: عراق خواهان روابط متوازن با کشورها به خصوص همسایگانش است و این به نفع همه است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار