
بر اساس گزارش مركز پايش محيط زيست ۹ مركز استان از هواي آلوده رنج ميبرند كه از اين ميان اهوازيها با هواي خطرناك دست و پنجه نرم ميكنند، اين در حالي است كه ريزگردها برخي از استانهاي جنوبي را به حالت نيمهتعطيل كشانده است. اين موضوع نشان ميدهد كه وعدههاي دولت در نزديك به سه سال واندي در ميان گرد و غبار و آلودگي شهرهاگم شده است.
مركز پايش محيط زيست اعلام كرده است كه شهرهاي كرمانشاه، اصفهان، بوشهر، كرج، همدان، مشهد، اراك، خرمآباد و اهواز در روزهاي اخير مرز سلامت را پشت سر گذاشته اند و از آلودگي هوا رنج ميبرند، اين در حالي است كه در خرم آباد با شاخص ۱۵۲ هوا ناسالم و در اهواز با شاخص بالاتر از ۳۰۰ هوا خطرناك اعلام شده است. بر اين اساس، عضو كميسيون كشاورزي، آب و منابع طبيعي مجلس با بيان اينكه ريزگردها در اهواز زندگي مردم را فلج كرده است، گفت: اكنون وضعيت استان خوزستان از لحاظ آلايندگي بحراني است به گونهاي كه اهواز شبه فلج و حالت فوقالعادهاي به خود گرفته است.
جواد كاظم نسب، درباره وضعيت آلودگي هوا در شهر اهواز افزود: اعضاي مجمع نمايندگان استان اهواز تاكنون جلسات مختلفي را با معاون اول رئيسجمهور، وزير نفت و وزير نيرو برگزار كردند كه مشكلات پيش روي اين شهرستان از لحاظ آلودگي مورد بررسی واقع شد.
نماينده مردم اهواز افزود: از وزير نفت درخواست كرديم كه نبايد به جهت استخراج نفت، تالابها خشك شوند، همچنين از وزير نيرو نيز تقاضا كرديم تا حق آب تالابها در نظر گرفته شود همچنين از آقاي جهانگيري نيز درخواست تزريق اعتبارات براي رفع معضل ريزگردها داشتيم. وي تأكيد كرد: مشكل اساسي مردم خوزستان تخصيص اعتبارات براي رفع اين معضل است و لازم است ضمن توجه به كانونهاي داخلي براي منشأ ريزگردها، به كانونهاي خارجي كه از كشور عراق وارد ميشود نيز اهميت داده شود.
عضو كميسيون كشاورزي، آب و منابع طبيعي مجلس شوراي اسلامي گفت: اكنون وضعيت استان خوزستان از لحاظ آلايندگي بحراني است به گونهاي كه اهواز شبه فلج و حالت فوقالعادهاي به خود گرفته است.