
سرمربی یوونتوس در مورد انتقادهایی که نسبت به استفاده همزمان دو مهاجم تیمش میشود واکنش نشان داد و تاکید کرد به هیچ وجه سبک فوتبال مهاجمان تیمش شبیه هم نیست.
به گزارش ایسنا و به نقل از مدیاست، یوونتوس در هفته ششم رقابت های سری A در خانه پالرمو به میدان رفت و توانست با یک گل به پیروزی برسد تا سه امتیاز حساس خارج از خانه را به دست آورد.
ماسیمیلیانو آلگری با وجود اینکه تیمش در خارج از خانه به پیروزی رسیده است، از عملکرد شاگردانش راضی نیست. او در نشست خبری بعد از بازی گفت: بازی کردن در خانه پالرمو بسیار سخت است چراکه این تیم در دیدارهای خانگی بسیار خوب ظاهر شده است. کمی اذیت شدیم و نتوانستیم آن نمایشی را که از یووه انتظار می رود به نمایش بگذاریم اما در کل باید بگویم سه امتیاز حساس و بسیار مهم را به دست آوردیم. در دیدارهای آینده خود به آرامش بیشتری نیاز داریم.
او درباره قرار دادن گونسالو ایگواین و ماریو مانژوکیچ در ترکیب اصلی گفت: بسیاری می گویند این دو مهاجم، سبک بازی نزدیک به هم دارند و نباید هر دو را همزمان در ترکیب اصلی به میدان فرستاد اما من چنین نظری ندارم. هر دوی آنها بازی خوبی را به نمایش گذاشتند و از عملکرد آنها رضایت دارم. پالرمو در کارهای دفاعی بسیار منظم و خوب ظاهر شد. این سه امتیاز برای ما بسیار حیاتی بود و خوشحالم که توانستیم در این دیدار سخت پیروز از میدان خارج شویم.
آلگری در ادامه درباره این سوال که جدی ترین حریف یوونتوس چه تیمی است نیز پاسخ داد: همه تیم ها شانس بالا بردن جام را دارند. تنها 6 هفته از آغاز فصل جدید می گذرد و هنوز بسیار زود است که درباره شانس قهرمانی سخن به میان آوریم. از عملکرد شاگردانم در فصل جاری راضی هستم و فکر میکنم نسبت به فصل قبل بسیار بهتر ظاهر شدیم.
سرمربی پیشین میلان در پایان سخنانش نیز اظهار کرد: در نیمه دوم عملکرد خوبی از خود نشان ندادیم. با این حال به گل رسیدیم و اکنون دست پر به تورین باز میگردیم.
یوونتوس با پیروزی که برابر پالرمو به دست آورد، پانزده امتیازی شد و به تنهایی در صدر جدول رده بندی قرار گرفت.
انتهای پیام