
سردار «ساجدينيا» در حاشيه افتتاح اين سامانه گفت: با توجه به اينكه سامانه هوشمند تصويربرداري از عنبيه چشم متهمان چند سالي است كه در پليس اغلب كشورهاي توسعهيافته دنيا مورد بهرهبرداري قرار گرفته و نتايج خوبي را به دنبال داشته بر آن شديم تا اين سيستم را براي اولين بار در كشور به صورت پايلوت در ستاد پليس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ نصب و راهاندازي كنيم.
وي هدف از راهاندازي اين سامانه را تجميع و بهروزرساني بانك اطلاعات متهمان به ويژه مجرمان و سوداگران مرگ حوزه مواد مخدر دانست و در خصوص محاسن سامانه مذكور عنوان داشت: اين سامانه درصد خطاي بسيار پاييني نسبت به روش انگشتنگاري كه در حال حاضر مورد استفاده قرار ميگيرد، دارد. شناسايي و استعلام سوابق متهمان دستگير شده در سامانه يادشده با سرعت بالايي صورت ميگيرد و به پليس در اخذ نتيجه در پروندههاي قضايي كمك شاياني ميكند.
رئيس پليس تهران گفت: با راهاندازي سامانه مذكور دسترسي و بهرهبرداري از سوابق متهمان از طريق بانكهاي اطلاعاتي توسط تمامي پليسها در حوزه جرائم مرتبط با موادمخدر و دستگيري ديگر مرتبطان پرونده به صورت آني در سراسر كشور و در اسرع وقت امكانپذير خواهد بود.