کد خبر: 766066
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۲
مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی پایتخت از برخورد با دستفروشان مترو با همکاری پلیس خبرداد.

خبرگزاری ایسنا: مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی پایتخت از برخورد با دستفروشان مترو با همکاری پلیس خبرداد.

محسن نایبی در خصوص اجرای طرح ساماندهی و برخورد با دستفروشان مترو گفت: در حال حاضر طرح سراسری جمع آوری دستفروشان از سطح شهر تهران در دستور کار شهرداری قرار دارد.

وی با اشاره به نارضایتی شهروندان و مسافران مترو از دستفروشان گفت: بسیاری از مسافران از مزاحمت‌هایی که در نتیجه فعالیت دستفروشان در داخل واگن‌هاست، گلایه داشته و خواستار جمع آوری آنها هستند.

نایبی گفت: پرسنل مترو با همکاری نیروی انتظامی اقدام به شناسایی و برخورد با دستفروشان در واگن‌ها می‌کنند گفت: این اقدام در راستای ممانعت از ایجاد مزاحمت برای مسافران از سوی دستفروشان صورت می‌گیرد.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۹ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
0
0
آقای مدیر عامل، آیا میدانید بیکاری یعنی چه؟ اجرای تقاضای بازاریها را بعنوان خواست مردم جا نیاندازید! مردم هیچ مشکلی با اشتغال موقف جند صد جوان بیکار که دولت ناتوان از ایجاد اشتغال برای آنها است، ندارپد
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار