کد خبر: 762090
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۱
ابوهمام البویضانی در اولین پیام خود از گروه‌های شورشی و تروریستها خواست متحد شده و علیه نیروهای نظام سوریه وارد جنگ شوند.
ایسنا: ابوهمام البویضانی سرکرده جدید گروه تروریستی جیش الاسلام از شورشیان و تروریست‌های مسلح خواست متحد شده و در عین حال متعهد شد که به جنگ علیه نیروهای نظام سوریه ادامه خواهد داد تا به رفع آنچه که آن را ظلم خوانده بینجامد.

به گزارش سایت شبکه الجزیره، وی تاکید کرد: کشورهای دوست و برادر باید از ما در این راه حمایت دو چندان کنند.

وی در اولین سخنرانی در یک ویدئو که در اینترنت منتشر شد، ادعا کرد: کشته شدن زهران علوش در غوطه تنها قدرت گروه‌ها را بیشتر کرده و این زخم به قدرت ما می‌افزاید.

البویضانی مدعی شد: جیش الاسلام از زمان تاسیسش یک ارتش منسجم بوده و یک شیوه میانه رو داشته و فرماندهان ارتش همان راه زهران علوش را ادامه خواهند داد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار