کد خبر: 760235
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۵
زن جوان و پنج كودك خردسال در جريان حادثه گازگرفتگي در شهرستان چناران جان باختند. بی‌توجهی‌ به هشدار‌های ایمنی علت بسیاری از حوادث گازگرفتگی است.
سه‌شنبه هفته گذشته بود كه مرد‌ سالخورده‌ای زنگ پلاك 53 در خيابان بعثت شهرستان چناران را فشار داد. وقتي كسي در را به روي اين مرد باز نكرد، او آتش‌نشانان را از ماجرا با خبر كرد. لحظاتي بعد كه امدادگران در محل حاضر شدند، مرد سالخورده با نگراني به آنها گفت: چند روز قبل دامادم براي درمانش راهي مشهد شد و دخترم همراه پنج نوه‌ام در خانه بودند.   امروز هر چه با تلفن خانه دخترم تماس گرفتم، كسي جواب نداد به خاطر همين خودم را به اينجا رساندم اما هر چه زنگ خانه را هم مي‌زنم، كسي در را باز نمي‌كند. احتمال مي‌دهم اتفاق بدي برايشان افتاده باشد.
پس از ثبت اظهارات اين مرد بود كه آتش‌نشانان با شكستن در وارد خانه شدند. آنها پس از وارد شدن به اتاق پذيرايي بود كه با استشمام بوي تعفن مطمئن شدند كه حادثه‌اي شوم رخ داده است. آتش‌نشانان كنار بخاري اجساد مادر و پنج فرزندش را كه چند روز از مرگشان مي‌گذشت، كشف كردند. بررسي‌ها همچنين نشان داد كه قربانيان حادثه زني ٢٧ساله و سه پسر 2، 9و 10‌ساله و دو دختر دو‌ماهه و هفت‌ساله‌ هستند.
تحقيقات اوليه درباره علت حادثه هم نشان داد كه به علت بسته بودن لوله بخاري در پشت‌بام گاز به داخل خانه نشت پيدا كرده بود و اعضاي اين خانواده فوت شدند.
سرهنگ قربان صنعتي، فرمانده انتظامي شهرستان چناران گفت:‌پس از انتقال اجساد به پزشكي قانوني، كارشناسان علت فوت را مسدود بودن دودكش بخاري، وجود نداشتن تهويه كافي و انتشار گاز منواكسيد كربن در اتاق عنوان كرده‌اند. وي گفت تحقيقات بيشتر در اين باره ادامه دارد.  

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار