کد خبر: 744260
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۷
قاتل معروف به «گوش‌بر» كه به اتهام سه فقره قتل در بازداشت به سر مي‌برد، بار ديگر تحقيق شد.
 به گزارش خبرنگار ما، متهم 24 ساله كه مجيد نام دارد، صبح ديروز در شعبه دوم بازپرسي ويژه قتل حاضر شد و از سوي قاضي بستان زاده، بازپرس ويژه قتل مورد تحقيق قرار گرفت. مجيد بار ديگر مقابل قاضي به سه فقره قتل اقرار كرد.
او گفت 13 آذرماه سال قبل بود كه مرتكب قتل دختري به نام معصومه شدم و جسدش را به باغ انگوري حوالي بزرگراه آزادگان منتقل كردم و آتش زدم. البته پس از قتل گوش‌هاي او را بريدم و داخل شيشه الكل در خانه‌ام نگه داشته بودم كه مأموران من را بازداشت كردند. مدتي بود با مقتول ارتباط داشتم تا اينكه همسرم متوجه موضوع شد. به همين خاطر او از خانه قهر كرد و به خانه پدرش رفت و گفت تا زماني كه ارتباطم را با معصومه قطع نكنم به خانه بر نمي‌گردد. به همسرم گفتم ديگر با معصومه ارتباط ندارم اما حرفم را باور نكرد. من هم تصميم گرفتم معصومه را به قتل برسانم.
 روز حادثه او را به بهانه‌اي سوار خودروام كردم و به حوالي ميدان الغدير بردم و پس از قتل گوش‌هايش را بريدم و براي همسرم بردم تا حرفم را باور كند.  مجيد در شرح قتل يك مرد مسافربر هم گفت:‌پس از اقرار به قتل معصومه تصميم گرفتم به قتل دوم نيز اعتراف كنم، چراكه به عذاب وجدان دچار شده بودم. وي در شرح دومين قتل گفت: چند ماه قبل از حادثه به يكي از دوستانم كه راننده آژانس بود يك ميليون و 600 هزار تومان قرض دادم. او مدتي بعد يك ميليون از طلب مرا پس داد اما هر وقت 600 هزار تومان بقيه را درخواست مي‌كردم بهانه‌اي مي‌آورد تا اينكه روز حادثه به خاطر همين موضوع با او درگير شدم و او را به قتل رساندم.
مجيد در شرح سومين قتل هم گفت: من با مقتول سوم از مدت‌ها قبل دوست بودم. روز حادثه سوار خودروي پرايد او شدم كه به خاطر اختلافاتي كه از قبل داشتيم با هم مشاجره كرديم . وقتي درگيري ما بالا گرفت، او را به قتل رساندم و جسدش را در مكان خلوتي رها كردم. بعد از اين مقداري از وسايل خودرو و تلفن همراهش را سرقت كردم و به خانه آوردم. همسرم عكس‌هاي مقتول را در گوشي تلفن همراهي كه سرقت كرده بودم، ديد. بعد هم يك روز كه به خيابان رفته بود، حجله مقتول را ديده بود به خاطر همين احتمال داد كه من مرتكب قتل شده باشم بنابراين پليس را از ماجرا با خبر كرد.
پس از پايان تحقيقات، متهم به دستور بازپرس بستان‌زاده به زندان منتقل شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار