کد خبر: 729312
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۹
متهم به زودي ‌‌محاكمه مي‌شود
پرونده مرد سالخورده‌اي كه سال گذشته‌‌ از سوي پسري روزه‌خوار در خيابان‌ دماوند با ضربه مشت به قتل رسيده بود در دادگاه كيفري استان تهران بررسي مي‌شود.
به گزارش خبرنگار ما، عصر روز 13 تير‌ ماه سال 93، مأموران كلانتري 128 تهران نو بعد از اطلاع از قتل مردي 73 ساله در محل حاضر شدند. بررسي‌ها نشان داد عامل قتل، جواني 30 ساله به نام هوشنگ است. همزمان با انتقال جسد به پزشكي قانوني، هوشنگ بازداشت شد و به جرم خودش اقرار كرد.  
او گفت: در پياده رو نشسته بودم و داشتم نوشابه و نان مي‌خوردم كه ديدم مرد سالخورده به سمت من آمد. او به من چپ چپ نگاه مي‌كرد تا من خجالت بكشم و از روزه خواري در ملأعام دست بردارم اما من به او توجهي نكردم و به روزه‌خواري‌ام ادامه دادم. وقتي دليل چپ چپ نگاه كردنش را پرسيدم، شروع به نصيحت كردن من كرد و گفت: پسرم ماه رمضان است و مردم روزه هستند. اين كار تو درست نيست. افرادي كه از مقابلت رد مي‌شوند به تو و غذايت نگاه مي‌كنند و اين تو هستي كه مرتكب گناه مي‌شوي.
پيرمرد من را نصيحت كرد اما من عصباني شدم. به او فحاشي كردم و گفتم كه برو پي كارت، به تو ربطي ندارد.
 مشاجره بينمان بالا گرفت و با هم درگير شديم. وقتي يقه من را گرفت با مشت بر سر او زدم كه روي زمين افتاد و فوت شد. از ترسم نمي‌دانستم چه كار بكنم. مي‌خواستم پا به فرار بگذارم اما مردم من را گرفتند و تحويل پليس دادند. بعد از كامل شدن تحقيقات، بازپرس هوشنگ را به اتهام قتل عمد مجرم شناخت و كيفرخواست عليه وي صادر و پرونده براي رسيدگي به شعبه دوم دادگاه كيفري يك استان تهران فرستاده شد. متهم به زودي در دادگاه كيفري محاكمه مي‌‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار