کد خبر: 723579
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۵
سازمان ملل تصمیم گرفته است که مذاکرات ژنو را بین نمایندگان دولت فراری و مستعفی یمن و هیات صنعاء که شامل انصارالله و حزب کنگره سراسری مردمی است، تمدید کند.

خبرگزاری ایسنا: سازمان ملل تصمیم گرفته است که مذاکرات ژنو را بین نمایندگان دولت فراری و مستعفی یمن و هیات صنعاء که شامل انصارالله و حزب کنگره سراسری مردمی است، تمدید کند.

سازمان ملل در ژنو در تلاش است تا دو طرف درگیر را قانع کند که یک آتش‌بس انسانی 15 روزه را به مناسبت ماه رمضان اعلام کنند.

نمایندگاه دو طرف تاکید کردند که این مذاکرات قرار بود امروز پایان یابد اما دست کم تا فردا (جمعه) تمدید شده است.

اسماعیل ولد شیخ احمد، فرستاده سازمان ملل به یمن عصر چهارشنبه با هیات انصارالله در یکی از هتل‌های ژنو دیدار کرد در حالی که صبح همان روز با هیات دولت مستعفی دیدار کرده بود.

همچنان دو طرف تا زمان دستیابی به توافق فاصله زیادی دارند.

حسن زید، عضو هیات انصارالله گفت: ما از آتش‌بس صحبت کردیم اما طرف مقابل شرط‌های غیرواقعی مطرح کرد که از جمله آن عقب‌نشینی از شهرهای عدن و تعز است.

این در حالی است که علی العماد، عضو هیات انصارالله تاکید کرد که مذاکرات تا شنبه تمدید شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار