
باوارياييها هم نتوانستند از عهده بارسايي كه بهترين دوران خود را سپري ميكند برآيند و نتيجه ديدار رفت نيمهنهايي ليگ قهرمانان اروپا را سه بر صفر واگذار كردند تا هم بازگشت گوارديولا به نيوكمپ به كام اين مربي تلخ شود و هم بايرن در بازي برگشت كار دشواري داشته باشد.
قرار بود به مسي نشان بدهد چه كسي رئيس است. اين در واقع رجزخواني نوير قبل از آن بود كه راهي نيوكمپ شود. گلر بايرن ميخواست داستان جامجهاني را تكرار كند. اما بهرغم درخشش نوير، بارسا با سه گل بايرن را مغلوب كرد. آن هم در حالي كه مسي دو گل زد و يك پاس گل داد. اين درخشش كافي بود تا انريكه، سرمربي بارسا بار ديگر ستاره تيمش را يك استثنا خطاب كند: «هرچند كه دوست داشتم در فينال و در برلين با بايرن روبهرو شويم، اما در كل شب فوقالعادهاي داشتيم و اين نتيجه ما را به فينال برلين نزديك كرد. هرچند هنوز هيچ چيز تمام نشده است. گوارديولا فلسفه و ايده صحيحي براي بازي داشت، اما مسي هر روز بيشتر شگفتزدهمان ميكند. گوارديولا قبل از بازي درباره مسي گفت كه او غيرقابل مهار است و به نظر من اين سخن گوارديولا كاملا درست است. مسي بازيكني است كه ميتواند در هر ديداري سرنوشتساز باشد. بسيار خوششانس هستيم كه اين بازيكن بزرگ را در تركيب تيم خود داريم.»
گوارديولا اما ميگويد هنوز نميداند اين نتيجه عادلانه بوده يا نه: «بارسلونا يك تيم كامل است و تنها در مسي خلاصه نميشود. شكست دادن اين تيم بسيار سخت است. اگر برابر بارسلونا مالكيت توپ را نداشته باشيد، كارتان سخت ميشود. نميدانم اين نتيجه عادلانه بود يا نه، اما به بازيكنان افتخار ميكنم و نكته منفي متوجه من است. اگر در اين ديدار گل سوم را دريافت نميكرديم احتمال داشت كه در ديدار برگشت جبران كنيم، اما الان ديگر شرايط براي صعود سخت شده است.»
فيليپ لام، كاپيتان بايرن اما بعد از شكست تيمش در نيوكمپ نتيجه را ناعادلانه خواند: «پس از گل اول، قدرت و ذهنيت خود را از دست داديم. تنها اميدمان براي حضور در فينال تكرار اتفاقات ديدار مقابل پورتو است. در دقايق پاياني به بارسلونا اجازه استفاده از ضدحملات را داديم، اما شكست با سه گل مقابل بارسلونا، عادلانه نبود.»
برخلاف لام كه هنوز اميدوار است، توماس مولر، مهاجم بايرن نيز همانند پپ شانس كمي براي حضور باوارياييها در فينال قائل است: «بازي در نيوكمپ آسان نيست. نيمه اول خوششانس بوديم و به دروازهباني مثل نوير نياز داشتيم. نبايد دنبال مقصر باشيم و بايد متحد شويم. هرچند شانس كمي براي حضور در فينال داريم اما تا دقيقه آخر ديدار برگشت تلاش ميكنيم.»
پيكه، مدافع بارسا اما اينگونه از بازي خوب بايرن بهرغم شكست در نيوكمپ تعريف ميكند: «به اينكه مالكيت توپ را در اختيار نداشته باشيم عادت نداريم، اما ميدانستيم مقابل باير اين اتفاق ميافتد. در مقابل اما در ضدحملات عالي بوديم. پپ هم ميدانست مسي غيرقابل مهار است. همانطور كه ما ميدانستيم در اين بازي مالكيت توپ را نخواهيم داشت.»
نوير، سنگربان بايرن كه در اين بازي، توپهاي زيادي را خصوصاً در نيمه نخست مهار كرد و خوب ظاهر شد، سهمرتبه دروازهاش باز شد تا نتوانست آنچه را كه در جامجهاني رخ داده بود تكرار كند. او كه براي مسي خط و نشان كشيده بود، بعد از بازي تأكيد كرد تيمش تاوان اشتباه برابر مسي را پس داده: «در واقع ما تاوان اشتباه برابر مسي را داديم. هنوز هم نميدانم كه چگونه گل نخست بارسلونا به ثمر رسيد. بارسلونا برخلاف جريان بازي به گل رسيد. گل نخست هديه ما به بارسا بود اما اميدوارم در ديدار برگشت جبران كنيم.»
مسي، ستاره آبي و اناريها هم ميگويد كه هنوز برلين نهايي نشده است: «درست است كه در ديدار رفت نتيجه درخشاني به دست آورديم و با سه گل بايرن را شكست داديم اما نبايد فراموش كنيم كه بايرن تيم بزرگي است و در ورزشگاه خانگي خود بسيار قوي است. بايد با نهايت تمركز در ديدار برگشت به ميدان رفت و يادمان نرود كه برلين هنوز نهايي نشده است.»
نيمار، يكي از سه ضلع مثلث هجومي بارسا، معتقد است كه تيمش به رؤياي خود نزديك شده است: «با اين پيروزي به فينال برلين نزديك شدهايم. پيروزي بزرگي را برابر تيم بزرگي چون بايرن به دست آورديم. ديدار برابر بايرن در آلمان همچون يك فينال براي ماست. در بهترين زمان براي تيمم گلزني كردم چراكه اين گل باعث شد تا با خيال راحت به آلمان برويم.»
سوارس، ضلع سوم مثلث خط حمله بارسا نيز بعد از بازي عكسي از خود را در كنار مسي در صفحه اجتماعياش در توييتر منتشر كرد و زير آن نوشت: «عجب پيروزي باشكوهي به دست آورديم. بازي بسيار خوبي را به نمايش گذاشتيم. اين هم عكس من در كنار بهترين بازيكن جهان.»