وی با بیان اینکه حملات آل سعود به یمن موجب کاهش قدرت انصارالله نشده است، تصریح کرد: عربستان سعودی به دلیل عدم تحقق اهداف خود در حمله به یمن دچار نوعی دستپاچگی شده و نمی داند چگونه از گردابی که در آن گرفتار شده نجات یابد.
البخیتی بر این مسأله که «منصور هادی» هیچ نقشی در آینده سیاسی یمن نخواهد داشت تأکید کرد و گفت: ملت یمن دیگر نمی تواند یک رئیس جمهور خائن را در کسوت مسئول اداره کشور ببیند.
وی افزود: عربستان پس از پی بردن به این موضوع که پاسخ کوبنده انصارالله در راه است، از حجم حملات خود کاست.
گفتنی است حملات هوایی و توپخانه ای ارتش عربستان سعودی به استان های مختلف یمن از جمله صعده و عدن همچنان ادامه دارد و از شب گذشته تا کنون چندین شهید و زخمی برجای گذاشته است.
کاش انصارا...یک نمونه از پاسخهای خودرا به عربستان نشان میدادتا ال سعود کمی بخود بیایند وجنگ یک طرفه نباشد
ما همچنا منتظریم که یکی شاخ این ال سقوط را بشکنه واین تکفیری ها هم بی پدر بودن بی پدرتر بشن