پیام فرح بخش متخصص تغذیه گفت: کلسترول بیماری است که یک سوم آن از طریق مصرف غذا ایجاد میشود و دو سوم دیگر حاصل از تولدی درونی بدن است و اگر این کلسترول به صورت ژنتیکی بالا رفته باشد ما یک سوم دیگر را میتوانیم کاهش دهیم.
وی افزود: برای کاهش کلسترول تا حد امکان باید غذاهای چرب را محدود کرد و به جای آن مصرف فیبرها، سبزیجات و میوهها را افزایش دهیم.
وی ادامه داد: سعی کنیم در طول روز مایعات فراونی را مصرف کنیم که در این صورت غلظت خون را هم کم کردهایم.
وی خاطر نشان کرد: توصیه میشود در انتخاب لبنیات نوع کم چرب آن را انتخاب کنیم زیرا لبنیات حاوی مقدار زیادی چربی اشباع هستند که برای کلسترول مضر است.