کد خبر: 705843
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۰
یک کارشناس تغذیه گفت: کمبودهای تغذیه‌ای، باعث تشدید بیماری آلزایمر می‌شود.

آرزو کاوه‌ای اظهار کرد: بر اساس تحقیقات به عمل آمده، دریافت کربوهیدرات‌های سرشار و غنی از فیبری که شکر و آرد تصفیه شده کمتری دارند، در تقویت حافظه موثر بوده و عملکرد مغز را افزایش خواهد داد.


وی افزود: غذاهایی که از فیبر بیشتری برخوردار هستند به مدت طولانی‌تری در دستگاه گوارش باقی مانده و موجب افزایش سطح قند خون خواهد شد. بنابراین قند خون را به مدت بیشتری نگه می‌دارد. همچنین خوردن صبحانه حاوی غذاهای پروتئین مانند تخم مرغ، گوشت، لبنیات، حبوبات و غذاهای نشاسته‌ای که فیبر بیشتری دارند در تقویت حافظه موثر است.


وی ادامه داد: اسیدآمینه با واحدهای سازنده پروتئین، برای تولید واسطه‌های مغزی باعث افزایش دقت و پیشگیری از فراموشی شده یا از دست دادن حافظه را به تاخیر می‌اندازد.


این کارشناس تغذیه اذعان کرد: مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان‌ها مانند میوه‌ها و سبزیجات رنگی می‌توانند با عملکرد مغز در ارتباط باشند و به تقویت حافظه کمک کنند.


وی در ادامه با اشاره به نقش چربی‌ها در پیشگیری از کاهش دقت و حافظه گفت: بیشتر چربی‌ها در امگا 3 از جمله روغن دانه‌های کتان، کانولا، گردو و ماهی‌هایی مانند سالمون و قزل‌آلا موجود است که در افزایش حافظه تاثیر بسزایی دارد.


کاوه‌ای در پایان با اشاره به تاثیر آب در حافظه افراد یادآور شد: جزئی‌ترین کمبود آب در بدن می‌تواند منجر به گیجی و اختلال در حافظه شده و نوشیدن مقادیر مناسب، باعث تاثیر مثبتی در مغز خواهد شد.

منبع: ایسنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار