کد خبر: 703014
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۱
برخی نمایندگان عراقی از تاسیس نخستین تیم مسلح مسیحی در عراق برای مشارکت در جنگ با داعش خبر دادند.
العالم: نمایندگان عراقی تاکید کردند که نخستین نیری نظامی مسیحی در عراق برای مشارکت در جنگ با سازمان تروریستی داعش و آزادی مناطق مسیحی تحت کنترل داعش در استان نینوا تاسیس شده است.

عماد یوخنا عضو فراکسیون "الرافدین" امروز دوشنبه در گفتگو با السومریه نیوز گفت : دیدارهای متعددی با مسئولان حکومت برگزار شد تا براساس آن داوطلبان به تشکیلات گارد ملی ملحق شوند.

یوخنا خاطرنشان کرد که این امر شبیه به داوطلب شدن نیروهای بسیج مردمی و نیز فرزندان عشایر است تا مسیحیان نیز به منظور مشارکت در آزادسازی نینوی، به گارد ملی و دیگر نهادهای امنیتی بپیوندند.

برخی منابع پارلمانی تصریح کردند که بیش از هزار مسیحی در قالب تشکیلات بسیج مردمی عملا به مراکز آموزش در بغداد و کرکوک و زاخو ملحق شدند تا بعدا به گارد ملی بپیوندند.

از جمعیت حدود 30 میلیون نفری عراق 3 درصد مسیحی و پیرو سایر ادیان هستند.

تروریست های داعش در جریان حملات خود به مناطق مختلف عراق با تخریب منازل و کلیساهای متعلق به مسیحیان هزاران تن از آنان را آواره کردن و صدها تن را به قتل رسانده‌اند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار