کد خبر: 701826
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۹
فیلم های سینمایی «رخ دیوانه» به کارگردانی ابوالحسن داودی در دومین روز جشنواره فیلم فجر در صدر فهرست ارای مردمی جشنواره قرار گرت.

خبرآنلاین: فیلم های سینمایی «رخ دیوانه» به کارگردانی ابوالحسن داودی در دومین روز جشنواره فیلم فجر در صدر فهرست ارای مردمی جشنواره قرار گرت.

پیش از این و در نخستین روز جشنواره فیلم «عصر یخبندان» به کارگردانی مصطفی کیایی صدر نشین این بخش بود.

امسال هم مانند سال گذشته کار رای گیری و شمارش آرای این بخش را خانه سینمای ایران انجام می‌دهد. طبق اعلام مسئولان برگزاری این بخش با شمارش ۲۰ و ۷۲۲رای در روز دوم جشنواره فیلم‌های «رخ دیوانه» به کارگردانی ابوالحسن داوودی با میانگین امتیاز3.23حائز رتبه نخست ، «عصریخبندان» به کارگردانی مصطفی کیایی با میانگین امتیاز 3.13 رتبه دوم ، «کوچه بی نام» به کارگردانی هاتف علیمردانی با میانگین امتیاز3.01 سومین رتبه را در اقبال تماشاگران به خود اختصاص داده اند.

در روز نخست جشنواره و از مجموع ۶و ۱۰۸ برگ رای شمارش شده به ترتیب فیلم «عصر یخبندان» به کارگردانی مصطفی کیایی با میانگین امتیاز 3.05 در رتبه نخست، فیلم «کوچه بی نام» به کارگردانی هاتف علیمردانی با میانگین امتیاز 2.88 در رتبه دوم و فیلم «اعترافات ذهن خطرناک من» به کارگردانی هومن سیدی با میانگین 2.69 حائز رتبه سوم شدند

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار