رئيس سازمان بهزيستي كشور با اشاره به علل درخواست طلاق، از افزايش آمار طلاق عاطفي در كشور خبر داد.
همايون هاشمي گفت: سازمان بهزيستي كشور جهت اجراي طرح اشاره شده 20 ميليارد تومان اعتبار براي سال 94 پيشبيني كرده است.
وي تصريح كرد: بودجه اشاره شده در حوزه پيشگيري از طلاق و مداخلات كاهش طلاق خواهد بود، به طوري كه در حال حاضر و بر اساس آمار ما با شيب ملايم افزايش طلاق در كشور روبهرو هستيم.
رئيس سازمان بهزيستي كشور با اشاره به 10 علت عمده درخواست طلاق در كشور گفت: اعتياد، عدم مسئوليتپذيري، دخالت اطرافيان، بيكاري، طلاق عاطفي، عدم بلوغ فكري، عدم تسلط بر تكنيكهاي حل مسئله، پايين بودن آستانه تحمل، عدم كسب مهارتهاي زندگي و كمبود مهارتهاي سازگارانه از جمله دلايل درخواست طلاق هستند.
وي گفت: در سال 89، حدود 137 هزار و 200 طلاق، سال 90، 142 هزار و 841 طلاق، سال 91، 151 هزار و 324 هزار طلاق و در سال 92، 155 هزار و 369 طلاق ثبت شده است كه بر اين اساس آمار طلاق در سال 92 نسبت به سال 91، 2/13 درصد رشد داشته است.
هاشمي در ادامه با اشاره به درصد علل درخواست طلاق در كشور گفت: عدم بلوغ فكري با 3/4 درصد، عدم مسئوليتپذيري با 5/9 درصد، اعتياد 9/7 درصد و طلاق عاطفي 4/6 درصد و بيكاري 5 درصد از درصدهاي درخواست طلاق در كشور محسوب ميشوند.
رئيس سازمان بهزيستي كشور گفت: هماكنون آمار طلاق عاطفي در كشور رو به افزايش است.