به گزارش خبرنگار ما، ساعت يك بامداد ديروز مرد جواني مأموران كلانتري 113 بازار را از كشف جسد باخبر كرد. او گفت: من داخل سطل به دنبال مواد بازيافت بودم كه متوجه يك گوني كه شئسنگيني داخل آن بود شدم. بعد از گشودن در گوني، دستم را به نايلوني كه داخل گوني بود فرو بردم كه متوجه جسم نرمي شدم. وقتي آن را بيرون كشيدم، بخشي از بدن يك انسان بود. وحشت كردم و پليس را از ماجرا با خبر كردم. لحظاتي بعد قاضي احمدبيگي، بازپرس ويژه قتل و كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي تهران در محل حاضر شدند.
كارآگاهان بعد از گشودن در گوني با جسد مردي حدوداً 30 ساله كه هيچ اوراق هويتي به همراه نداشت و در محل ديگري به قتل رسيده و بدنش در هفت قسمت بريده شده بود مواجه شدند. گزارش پزشكي قانوني در محل نشان داد كه مقتول بين 12 تا 24 ساعت قبل به قتل رسيده و حدود 70 كيلو وزن دارد.
مرد كارتن خواب بعد از ديدن صورت مقتول گفت: من هر روز اين مرد را در حال عبور از اين مكان ميديدم اما او را نميشناسم. جسد به دستور قاضي به پزشكي قانوني منتقل شد و تلاشها براي رمزگشايي از جنايت ادامه يافت.