کد خبر: 698610
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۹
هشدار معاون آموزشي وزير بهداشت
اگر بخواهيم شاخص نسبت پرستار به پزشك يا پرستار به تخت بيمارستاني را استاندارد كنيم، ۲۵۰ هزار پرستار بايد اضافه شود يعني مجوز پذيرش دانشگاه آزاد را افزايش دهيم و ظرفيت پذيرش دانشجوي پرستاري را در دانشگاه‌هاي علوم پزشكي افزايش دهيم.
اگر بخواهيم شاخص نسبت پرستار به پزشك يا پرستار به تخت بيمارستاني را استاندارد كنيم، ۲۵۰ هزار پرستار بايد اضافه شود يعني مجوز پذيرش دانشگاه آزاد را افزايش دهيم و ظرفيت پذيرش دانشجوي پرستاري را در دانشگاه‌هاي علوم پزشكي افزايش دهيم.
اميرمحسن ضيايي، معاون آموزشي وزير بهداشت با عنوان كردن مطالب فوق در رابطه با اينكه تناسبي بين پذيرش رشته‌هاي پرستاري با ساير رشته‌ها وجود ندارد، گفت: بايد تعادل ايجاد كنيم، ما اكنون در برخي از رشته‌ها ظرفيت زيادي داريم و نيروي زيادي تربيت مي‌كنيم، در حالي كه در برخي ديگر از رشته‌ها نيروي كمي داريم كه بايد تعادل در آن ايجاد شود.  وي ادامه داد: هم‌اكنون ظرفيت تربيت نيروي پرستاري به نسبت رشته‌هاي ديگر كافي نيست و حداقل بايد در كشور اگر به نسبت شاخص پزشك ببينيم، 24 هزار پرستار پذيرش داشته باشيم، در حالي كه اكنون زير 10 هزار نفر در سال تربيت مي‌شوند.   معاون آموزشي وزير بهداشت گفت: ما در اين زمينه خيلي كمبود داريم، نسبت پرستار به ازاي تخت بيمارستاني هم بسيار پايين است، اگر بخواهيم آن را از شاخص يك به دو برسانيم، 250 پرستار جديد نياز داريم.  ضيايي تصريح كرد: بايد اين ميزان نياز به پرستار تأمين شود اما با ظرفيت‌هاي فعلي ميسر نيست و بايد به صورت جهادي ظرفيت آن را افزايش دهيم، يعني به بخش خصوصي مجوز بدهيم، مجوز پذيرش به دانشگاه آزاد را افزايش دهيم و دانشگاه‌هاي علوم پزشكي را تقويت كنيم.  وي افزود: همچنين نيروي حد واسط مانند بهيار را كه تقريباً متوقف شده بود، اجازه دهيم تربيت شوند، تا بتوانند برخي از فعاليت‌هاي پرستاران را انجام و تا حدي اين نياز را كاهش دهند.   ضيايي ادامه داد: بايد رديف استخدامي باز كنيم، استخدام‌ها را افزايش دهيم، در حالي كه ما هميشه به سمت آموزش فشار مي‌آوريم، آموزش كار خود را انجام مي‌دهد اما منابع آن ديده نمي‌شود، بنابراين وزارت بهداشت اكنون به اين سمت توجه ويژه دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار