کد خبر: 677729
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۲
با صدور بخشنامه‌‌اي از سوي وزير كشور
رئيس سازمان بازرسي كل كشور از صدور بخشنامه‌اي از سوي وزير كشور به استانداران سراسر كشور خبر داد كه طي آن مديران موظف شدند با عزم جدي با زمين‌خواري مقابله كنند.
رئيس سازمان بازرسي كل كشور از صدور بخشنامه‌اي از سوي وزير كشور به استانداران سراسر كشور خبر داد كه طي آن مديران موظف شدند با عزم جدي با زمين‌خواري مقابله كنند.
ناصر سراج، رئيس سازمان بازرسي كل كشور در مراسم توديع و معارفه رئيس منطقه 5 سازمان و بازرس كل استان آذربايجان شرقي افزود: مقام معظم رهبري كمتر سخنراني دارند كه در آن به‌ضرورت مبارزه و ممانعت از شكل‌گيري فساد اقتصادي و حتي فساد فرهنگي اشاره نكرده باشند. اين تأكيدات وظيفه همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها را سنگين‌تر كرده و همه بايد تلاش كنيم در اين جهت كارنامه قابل قبولي ارائه دهيم.  رئيس سازمان بازرسي كل كشور گفت: وظيفه ما اين است كه فرمايشات رهبري را به‌صورت كامل اجرايي كنيم و در اين مسير با هيچ‌كس رودربايستي و اغماض نداريم.  سراج در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي گفت: اخيراً در جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي كه به رياست آقاي جهانگيري برگزار مي‌شود، بحث زمين‌خواري را در دستور كار قرار داده‌ايم. وزير كشور نيز در اين جلسه گزارش مبسوطي ارائه دادند و قرار شد اقدامات جديدي براي مقابله با اين معضل صورت گيرد.  وي زمين‌خواري را يكي از مهم‌ترين جرائم كشور دانست و گفت: بايد به هر ترتيب مانع زمين‌خواري شويم. متأسفانه در پرونده‌هاي زمين‌خواري دستگاه‌هاي مسئول قادر نيستند مانع شوند و نياز به يك ساز و كار مناسب دارد.  سراج با اشاره به سفر اخيرش به كانادا گفت: رقم فساد در اين كشور آنقدر پايين است كه باعث تعجب بنده شد. وقتي درباره حجم پرونده‌ها پرسيدم، ‌اعلام كردند كه ظرف 11 سال تنها 82 پرونده فساد داشتند و مهم‌تر آنكه مبلغ بزرگ‌ترين پرونده آنها 13 هزار يورو است. در خصوص آمار فساد در كشور كانادا يك نكته توجهم را جلب كرد كه در دوره‌اي حجم فساد بالا بود كه راجع به آن سؤال كردم و گفتند در يك مقطع زماني بعد از جنگ جهاني دوم برخي به بيت‌المال و اموال عمومي دست‌اندازي كردند كه اين آمار مربوط به آن دوره است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار