کد خبر: 671605
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۸
سرکرده 32 ساله 13 فقره سابقه کیفری داشت
معاون مبارزه با سرقت‌های خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری دو سارقی خبر داد که پس از رفاقت در زندان تصمیم به زورگیری، سرقت و جیب‌بری از شهروندان گرفته‌اند.

معاون مبارزه با سرقت‌های خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری دو سارقی خبر داد که پس از رفاقت در زندان تصمیم به زورگیری، سرقت و جیب‌بری از شهروندان گرفته‌اند.

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پلیس آگاهی تهران بزرگ، ساعت 12 یکشنبه بیست و ششم مرداد ماه سال جاری، گشت پلیس آگاهی تهران بزرگ در محدوده میدان آرژانتین به سرنشینان یک دستگاه خودرو پرشیا سفید رنگ با دو سرنشین مشکوک شد که بررسی های اولیه مأموران گشت، نشان داد خودرو پرشیا در 25 تیرماه به شیوه زورگیری از راننده، مورد سرقت قرار گرفته بود و دستور توقیف خودرو به همراه دستگیری سرنشینان آن، در سیستم سراسری پلیس ثبت شده است لذا از سوی ماموران گشت آگاهی، دستور ایست به راننده خودرو پرشیا صادر شد اما راننده بدون توجه به دستور پلیس، اقدام به فرار کرد که متعاقب آن تعقیب و گریز میان گشت آگاهی و خودرو پرشیا آغاز شد و در نهایت با شلیک سه گلوله از سوی مأموران، خودروی پرشیا متوقف و دو سرنشین آن دستگیر شدند.

با توجه به ثبت شکایت سرقت خودرو با موضوع «زورگیری در پوشش مأمور» و به دستور شعبه سوم بازپرسی دادسرای ناحیه 3 تهران، پرونده جهت رسیدگی در اختیار اداره پنجم مبارزه با زورگیری پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

شناسایی یکی از متهمان

مالک خودرو پرشیا پس از حضور در اداره پنجم آگاهی، بلافاصله یکی از متهمین به نام «افشین» را مورد شناسایی قرار داد و گفت: روز بیست و پنجم تیرماه در حال رفتن به محل کار خود در محدوده جاده مخصوص بودم که ناگهان در خروجی اتوبان آزادگان، یک دستگاه خودرو پژو 405 خاکستری رنگ در حالیکه بر روی سقف آن نیز یک عدد چراغ گردان قرار داشت اقدام به متوقف کردن خودروی من کرد؛ من هم با تصور اینکه آنها پلیس هستند توقف کردم و ناگهان سرنشین پژو 405 (با اشاره به افشین) به سمت ماشین من آمد و پس از زدن دستبند به دستانم مرا به صندلی عقب برد و خودش نیز در کنار من نشست؛ در حالیکه این شخص در کنار من نشسته بود و سر من را با فشار به زیر صندلی هل می داد، فرد دیگری پشت فرمان ماشین من نشست و به سرعت شروع به حرکت کرد؛ پس از مدت کوتاهی، ماشین متوقف شد و سرنشین صندلی عقب با زدن اسپری به چشمانم مرا از ماشین به بیرون پرتاب کرد و به همراه خودرو به سرعت از محل دور شدند.

جیب بری در قالب مسافرکشی

با آغاز تحقیقات از متهمان، هر دو متهم صراحتاً به زورگیری خودرو پرشیا اعتراف و در اظهارات خود عنوان کردند که با استفاده از خودروهای مسروقه اقدام به جیب بری در قالب مسافرکشی می کردند.

همچنین بررسی سوابق هر دو متهم نیز نشان داد که هر دو نفر آنها از مجرمین سابقه دار در زمینه ارتکاب جرایم مختلف به ویژه در زمینه سرقت به شیوه جیب بری هستند.

«افشین» (32 ساله) دارای 13 سابقه دستگیری به اتهام ارتکاب جرایم مختلف جیب بری، جعل عنوان، موادمخدر، خرید و فروش سلاح، مشارکت در سرقت مسلحانه و «محسن» (35 ساله) نیز دارای 4 فقره سابقه دستگیری به ارتکاب انواع سرقت به ویژه به شیوه جیب بری است لذا تحقیقات به عمل آمده از متهمان نشان داد که آنها اولین بار در زندان با یکدیگر آشنا و هر دو پس از آزادی از زندان، با تشکیل گروه سرقت اقدام به از سرگیری سرقت های خود کرده اند.

در ادامه تحقیقات و با توجه به سوابق متهمان در ارتکاب سرقت به شیوه جیب بری و اعترافات آنها در خصوص ارتکاب ده ها فقره سرقت در قالب مسافرکشی، پرونده به همراه متهمان در اختیار اداره هفدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

با بررسی پرونده های مشابه جیب بری در قالب مسافرکشی، کارآگاهان اداره هفدهم پلیس آگاهی موفق به شناسایی تعدادی از مالباختگانی شدند که در مناطق مختلف میدان آرژانتین، میدان سپاه، خیابان شهید بهشتی، سیدخندان، میدان آزادی و ترمینال غرب، توسط متهمان مورد جیب بری قرار گرفته بودند واظهارات مشابه تمامی مالباختگانی نشان داد که متهمان در زمان سرقت، با قرار دادن یک جعبه و یا چیزی مشابه آن بر روی صندلی شاگرد راننده مانع از سوار شدن مسافران در صندلی جلو می شدند.

همچنین با توجه به جمع بندی اظهارات مالباختگان مشخص شد در زمان سرقت از آن ها، در حالیکه یک نفر از سارقان (شناسایی افشین به عنوان سرنشین صندلی عقب) در کنار آنها و در صندلی عقب قرار داشته، راننده به بهانه باز بودن درب از آنها درخواست بستن مجدد درب خودرو را می کرده و نهایتاً سرنشین صندلی عقب (غالباً افشین) در حالیکه در تمامی سرقت ها از یک کیف سامسونت استفاده کرده تا مانع از دید مالباخته در زمان سرقت شود، به بهانه بستن درب عقب خود را به مالباختگان نزدیک و در یک لحظه اقدام به سرقت محتویات داخل کیف آنها از قبیل گوشی تلفن همراه، وجه نقد و ... می کرده و پس از سرقت نیز، راننده با تغییر ناگهانی در مسیر مدعی می شد که به سمت آدرس و نشانی مورد درخواست مسافر (مالباخته) نرفته و بدین شیوه و شگرد آنها را مجبور به پیاده شدن از ماشین می کرد؛ همچنین در مواردی نیز اگر مسافر به تغییر مسیر اعتراض کرده و از ماشین پیاده نمی شد، سرنشین صندلی عقب با پاشیدن افشانه به صورت مالباختگان عمدتا خانم اقدام به پیاده کردن آنها از ماشین و متواری شدن از محل می کرد.

سرهنگ محمد اشراقی، معاون مبارزه با سرقت های خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ، ضمن اشاره به ارزش چند صد میلیون تومانی پرونده با اعلام این خبر، افزود: با توجه به سوابق متعدد هر دو متهم در ارتکاب جرایم مختلف به ویژه جیب بری، شناسایی ده ها مالباخته و اعتراف صریح متهمین به ده ها فقره سرقت بدین شیوه و شگرد در مناطق مختلف شهر تهران و به منظور شناسایی دیگر جرایم ارتکابی و به ویژه مالباختگان، دستور انتشار بدون پوشش تصاویر هر دو آنها از سوی مقام محترم قضایی صادر شده است لذا از کلیه شکات و مالباختگانی که موفق به شناسایی تصاویر متهمان شدند دعوت می شود تا جهت پیگیری شکایات خود به اداره هفدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در خیابان وحدت اسلامی مراجعه کنند.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۸
0
0
شما را به خدا ! زورگیر ها را به اشد مجازات برسانید ! برادر جوان و مومن و پاک و شاد و بی آزار من صحیح و سالم رفت تجریش لباس بخرد !! پس از خرید از پاساژ قائم در حالی که در میدان قدس منتظر تاکسی بود با قمه اورا سوار پراید نقره ای کردند و و سر اورا زیر صندلی بردند و و تا نیم ساعت که او را خوب لخت کردند قمه را روی گلویش نگاه داشته بودند و با فحاشی و صحنه سازی های دروغین هولناک تلافی تعرض ناموسی !! برای ارعاب و اقرار شماره عابر بانک و .... او را از وحشت نیمه جان کردند و و سرانجام در حوالی قیطریه بیرون پرتاب کردند و به سرعت دور شدند !! پس از یک هفته برادرم مانند سکته کرده ها و بیماران M S از جا نتوانست برخیزد و ماهها بیمار و فلج و ناتوان تا پس از 20 میلیون پول آزمایش های رد افتراقی و تصویر برداری و ویزیت متخصص و بیمارستان و ..... فهمیدند به بیماری VASCULITI ( واسکولیت ) WG دچار شده است آنهم به دلیل شدت ترس و وحشت و فشار روحی روانی و.... و پس از کلی آسیب تاخیر صعب التشخیصی مرض شبه سرطانی باید با داروهای بسیار پر عارضه سرطان ساز درمان شود و شانس بهبودی تا 3 سال است و بیماری اش درمان قطعی ندارد و مرگ و میر بر اثر درگیری بافت های کلیه ( گلومرولو نفریت) بر اثر التهاب خود ایمنی نهایتاً باعث مرگ زودرس او خواهد شد ! و او دیگر نمی تواند ازدواج کند و در مقطع دکترا ادامه تحصیل دهد و نسل پاکی از خویش بر جانهد و تنها آرزویش مرگ با عزت شده و بس !! و اینکه اسیر پیشاگهی های ناگوار بیماری WG نشود !! اینگونه یک جوان شیعه مومن فوق لیسانس با معلومات و سربراه در آستانه دکترا و از دواج در آستانه 31 سالگی بر اثر شوک شدید روانی و هول و تکانه شدید روحی و زهره ترکیدن براثر زورگیری هولناک با قمه تباه شد !!
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار