کد خبر: 670935
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۳
رويان با محققان ايتاليايي همكاري مي‌كند
به تازگي در پژوهشگاه رويان تحقيقاتي را به انجام رسانده‌ايم كه با آن انواع بيماري‌هاي كليوي را از طريق سلول‌هاي بنيادي درمان كنيم.
به تازگي در پژوهشگاه رويان تحقيقاتي را به انجام رسانده‌ايم كه با آن انواع بيماري‌هاي كليوي را از طريق سلول‌هاي بنيادي درمان كنيم.
حميد گورابي، رئيس پژوهشگاه رويان با اعلام اين خبر افزود: يكي از مطالعات پژوهشگاه به سفارش گروه خيريني كه دچار مشكلات پلي كيستيك كليه بودند، اين بود كه مطالعاتي در خصوص درمان بيماري‌هاي كليوي از طريق سلول‌هاي بنيادي انجام گيرد.
وي با بيان اينكه محققان پژوهشگاه از طريق سلول‌هاي بنيادي به مطالعه براي درمان بيماري‌هاي كليوي اقدام كرده است، به «مهر» گفت: از دو سال پيش وارد اين عرصه شديم و از طريق كمك‌هاي درماني خيرين و همت محققان در پژوهشگاه رويان به نتايج خوبي رسيده‌ايم.  گورابي اظهار داشت: تحقيقات ما در اين زمينه به مرحله كارآزمايي باليني رسيده است و در‌صدد هستيم تا از طريق سلول‌هاي بنيادي بتوانيم همه بيماري‌هاي كليوي را درمان كنيم.
وي با اشاره به اينكه تاكنون در اين زمينه عملكرد خوبي داشته‌ايم، خاطر نشان كرد: اخيراً محققان پژوهشگاه رويان در يك كنگره علمي در ايتاليا شركت كردند كه از آن پس بنا داريم تا درمان بيماري‌هاي كليوي را با محققان ايتاليايي به اتمام برسانيم.  رئيس پژوهشگاه رويان افزود: بيماري‌هاي كليوي شامل نارسايي‌هاي مزمن كليه، بيماري‌هاي حاد كليه، پلي كيستيك و ساير بيماري‌هاي كليوي است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار