کد خبر: 657458
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۸
احداث باغ موزه دفاع مقدس یکی از ضرورت‌های فرهنگی مهم در استان کرمانشاه است.

سرهنگ پاسدار مرادعلی محمدی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه در نشست مشترک اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان و شهرداری کرمانشاه، با عنوان کردن مطلب فوق گفت: لزوم فعالیت‌های فرهنگی در راستای اشاعه ارزش‌های دفاع مقدس در شهر کرمانشاه مشهود است و این استان با دارابودن 9 هزار و 800 شهید و وجود ده ها نقطه حماسی و یادمانی در جغرافیای خود، قابلیت‌های ارزشمندی درحوزه دفاع مقدس دارد که بایستی با اهتمام جدی مسئولان مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: استان کرمانشاه بسترهای لازم برای انجام فعالیت‌های مشترک در راستای انتقال و نشر ارزش‌های دفاع مقدس را دارد و برگزاری برنامه‌های مشترک با همکاری اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان و شهرداری کرمانشاه در راستای انجام اقدامات فرهنگی، حائز اهمیت است که مهمترین آن را می توان احداث باغ موزه دفاع مقدس به عنوان یکی از ضرورت‌های فرهنگی دانست که اجرای آن نیازمند همت و عزم تمام مدیران دستگاه‌های اجرایی است.

شهردار آماده همکاریست

شهردار کرمانشاه نیز در این نشست گفت: بسترهای لازم برای پاسداشت رشادت‌ها و ایثار رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در استان کرمانشاه فراهم است و فرهنگ‌سازی در این راستا نیازمند عزم جدی مسئولان است.

پیمان قربانی افزود: باید زیرساخت‌های لازم در استان کرمانشاه را با توجه به فرهنگ حماسی این مرز و بوم و نقش بی بدیل مردم این دیار در دوران دفاع مقدس طراحی و اجرا کرد.

وی بر آمادگی و همکاری شهرداری کرمانشاه برای کمک به احداث باغ موزه دفاع مقدس و اجرای برنامه‌های مشترک فرهنگی با اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تاکید کرد و گفت: استفاده از شاخص‌های دفاع مقدس در کارهای فرهنگی منجر به برکت آن فعالیت خواهد شد و خوشحال خواهیم شد سهمی ناچیز در این میان داشته باشیم.

همین گزارش حاکیست فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه نیز در این باره گفت: سپاه پاسداران آماده همکاری با بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه برای احداث باغ موزه دفاع مقدس در شهر کرمانشاه است.

سردار بهمن ریحانی در نشست تعاملی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) و اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه بر لزوم تعامل و همکاری بیشتر این دو نهاد ارزشی تاکید کرد و افزود: نیاز مردم به سبک زندگی شهدا یکی از الزامات دنیای امروز است و تنها با این سبک و شیوه می‌توان بر مشکلات مادی و معنوی فائق آمد.

وی ادامه داد: سپاه آمادگی دارد در برنامه‌های فرهنگی مانند احداث باغ موزه دفاع مقدس، تألیف و تدوین کتاب و برگزاری جشنواره‌های هنری و ادبی دفاع مقدس، اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس را یاری کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار