کد خبر: 655387
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۵
قرار بود زیرساخت‌های طرح ترافیک تبریز تا خردادماه سال جاری فراهم و طرح اجرایی شود، ولی زیرساختها به طور کامل فراهم نشده و تلاش‌می‌شود در فرصت باقی مانده تا بازگشایی مدارس همه شرایط مهیا شود تا در نهایت این طرح تا اواخر شهریورماه به مرحله اجرا برسد.

فرماندار تبریز بااعلام مطلب فوق گفت: شورای شهر مخالف اجرای طرح ترافیک نیست و این طرح باید قبل از بازگشایی مدارس اجرایی شود.

رحیم شهرتی‌فر افزود: سازمان حمل و نقل و امور ترافیک زیرمجموعه شهرداری است و ناظر شهرداری هم از طرف مردم نمایندگان شورای شهر هستند که باید در این طرح مهم و هزینه‌بر اظهارنظر کنند و با نظارت کامل بر اعتباراتی که هزینه می‌شود و ایجاد هماهنگی‌های کامل طرح اجرا شود.

این در حالی است که عضو شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه الزامات اجرای طرح ترافیک هنوز مهیا نشده و این طرح نه تنها نمی‌تواند گرهی از مشکلات مردم بگشاید بلکه اقتصادی‌ترین نقطه شهر را نیز با تهدیداتی مواجه می‌کند، افزود: اجرای طرح ترافیک را باید شورای شهر تصویب کند نه شورای ترافیک، طرحی که اعتبار آن را مردم تبریز پرداخت می‌کنند حتما باید برای منافع و مصالح شهروندان باشد و بتواند گرهی از مشکلات ترافیکی شهر بگشاید نه اینکه بر مشکلات اضافه کند.

حبیب شیری‌آذر ادامه داد: پارلمان محلی تبریز با اجرای طرح ترافیک با این مسائل مخالف است چرا که الزامات و زیرساخت‌های طرح ترافیک هنوز فراهم نیست، مطالعات جامع اتفاق نیفتاده و اجرای این طرح در چنین شرایطی مسائل بسیاری را برای شهروندان به بار خواهد آورد و مطمئن باشید این طرح هرگز اجرا نخواهد شد.

اعتبار یک میلیارد تومانی برای اجرای طرح ترافیک

دبیر شورای هماهنگی ترافیک شهرهای آذربایجان‌شرقی نیز با بیان اینکه مصوبات شورای ترافیک استان در مورد اجرای طرح ترافیک از سال 85 با تصویب شورای شهر وقت که اعتباری معادل یک میلیارد تومان به این طرح اختصاص داده بودند قابلیت اجرایی یافته است گفت: این طرح در سطح وزارت کشور مصوب شده و در جلسه راهبردی که در تاریخ 31 اردیبهشت ماه سال جاری با حضور استاندار، فرماندار و نماینده شورای شهر تشکیل شد، اجرای حتمی طرح تا قبل از مهرماه در دستور کار قرار گرفت.

کریم باقری افزود: طبق مصوبات شورای عالی استان، شهرداری تبریز به عنوان متولی اصلی اجرای طرح ترافیک محدوده مرکزی شهر و مجری ملزومات تعیین شد تا زیر نظر شورای شهر تبریز و با همراهی پلیس راهنمایی و رانندگی و نظارت فرمانداری نسبت به اجرای طرح حداکثر تا پایان شهریور ماه سال‌جاری و قبل از بازگشایی مدارس اقدام شود.

باقری ادامه داد: در دو سال گذشته شورای شهر تعرفه نوع صدور مجوز را برای اجرای طرح ترافیک ابلاغ کرده و برای اخذ مصوبه‌های لازم این طرح مجددا در شورای چهارم مطرح خواهد شد تا اعتبارات مورد نیاز طرح نیز تامین شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار