
محمدحسین سادهوند با بیان اینکه معضل زبالهگردها پیامدهای اجتماعی بسیاری به دنبال دارد که این سازمان ساماندهی این زبالهگردها را به صورت جدی در دستور کار قرار داده است گفت: یکی از مسائل مهمی که در دستور کار این سازمان در راستای اجرای درست و صحیح طرح تفکیک از مبداء قرار گرفته است، موضوع برطرف کردن مشکل زبالهگردها است و با توجه به اینکه جمعآوری زبالهها توسط این سازمان و از طریق بخش خصوصی در دست اجرا است در همین راستا طرح ساماندهی زبالهگردها نیز در دستور کار این سازمان قرار دارد.
وی بر لزوم فرهنگسازی به منظور اجرای این طرح تاکید کرد و افزود: یکی از مراحل تدوین برنامه و ساز و کار اجرایی طرح تفکیک از مبدا پسماندهای خشک شهری ساماندهی زباله گردها و ضایعات و مراکز خرید و فروش ضایعات در سطح شهر است که قرار بر این است عوامل اجرایی و کارشناسان سازمان نسبت به اطلاعرسانی زبالهگردها و مراکز خرید و فروش و همچنین تهیه فرمهای شناسایی آنها اقدام کنند.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک با تاکید بر اینکه امسال طرح تفکیک از مبداء پسماندها با جدیت دنبال خواهد شد، ادامه داد: امسال با رفع کاستیها زمینه مشارکت حداکثری شهروندان را دراجرای هر چه بهتر طرح تفکیک از مبداء پسماندها را اجرا میکنیم.