
استاندار چهارمحال وبختیاری با بیان اینکه درسال جدید تسریع در اجرای پروژه های نیمه تمام با پیشرفت بالا در بخش آب و کشاورزی در اولویت برنامه ها قرار دارد، گفت: استانداری از طرح های بزرگ نیمه تمام سدها، پروژه های آبرسانی نظیر بن - بروجن، کشاورزی و عمرانی حمایت و پشتیبانی مالی می کند .
قاسم سلیمانی دشتکی با بیان اینکه پیگیری های اخیر مدیریت استان منجر به حضور اعضای کمیسیون عمران مجلس دراستان و بررسی پروژه های عمرانی شد که به دنبال آن اعتبارات قابل توجهی به استان تخصیص می یابد، گفت: مدیریت استان درتلاش است با دعوت از وزرا و رییس جمهور به استان، روند اجرای پروژه های عظیم عمرانی استان را شتاب بخشد .
سلیمانی دشتکی همچنین از اختصاص 600میلیارد ریال اعتبار برای سال جاری از محل ماده 180 قانون بودجه به استان خبرداد و گفت: با جذب این اعتبار شاهد تحولات عمرانی در استان خواهیم بود .
وی با اشاره به برخی اقدامات انجام شده در واگذاری عرصه های ملی افزود: در واگذاری عرصه ها باید تجدید نظر شود زیرا بعضا زمین هایی که اسناد مالکیتی مردمی دارد و درآن ساخت و ساز شده و مردم سکونت دارند درحال بازپس گیری است .
اطلاع رسانی کافی نیست
استاندار چهارمحال وبختیاری اطلاع رسانی واگذاری عرصه ها از طریق جراید و روزنامه ها برای کشاورزان و روستاییان را ناکافی دانست وادامه داد: با توجه به اینکه دسترسی به ابزارهای اطلاع رسانی در برخی مناطق فراهم نیست باید شیوه اطلاع رسانی به گونه ای دیگر انجام شود .
وی نبود شرکت های مشاوره ای مالی برای ارزیابی اقتصادی سرمایه گذاری ها را از دیگر مشکلات سرمایه گذاران و کشاورزان دانست و گفت: سرمایه گذاران، ارزیابی طرح های اقتصادی را به دلیل نبود شرکت مشاور در چهارمحال و بختیاری دراستان های همجوار انجام می دهند .
سلیمانی دشتکی ادامه داد: این امر باعث تدوین برنامه و طرح هایی می شود که به دلیل ناآشنایی برنامه ریزومشاور با شرایط این استان، صرفه اقتصادی ندارد، بنابر این راه اندازی شرکت های مشاوره ای در استان ضروری است.
در همین رابطه رییس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز نقش جهادکشاورزی در تامین امنیت غذایی مردم را بی بدیل دانست و گفت:مجموعه جهاد کشاورزی سهمی معادل 23درصد در اشتغال، 22درصد در تولید ناخالص داخلی و 66درصد درصادرات غیرنفتی کشور را داراست.
رستم غیبی در زمینه عملکرد جهاد کشاورزی استان درسال زراعی گذشته افزود: این سازمان با تولید 10 تن در هر هکتار ذرت علوفه ای عملکردی معادل دو برابر متوسط تولید ذرت علوفه ای کشور، تولید 9.5تن جوی آبی در هر هکتار سه برابر و با تولید 64تن در هرهکتار چغندرقند عملکردی حدود 1.5 برابر متوسط کشوری داشته است.
وی، تولید کل سال زراعی گذشته استان را یک میلیون و 350 هزار تن در بخش های زراعی، باغی، دام و طیور ، محصولات گلخانه ای و شیلات عنوان کرد.