کد خبر: 650833
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۷
شاخص راه روستایی شیروان در استان خراسان شمالی پایین‌تر نسبت به سایر استان‌ها است.

عباسعلی صفایی فرماندار شیروان با عنوان کردن مطلب فوق گفت: در این شهرستان محرومیت‌های زیادی به چشم می‌خورد. با اینکه تلاش‌های فراوانی در این شهرستان انجام شده است اما تا وضعیت مطلوب فاصله زیادی وجود دارد که کاهش این معضل نگاه مسئولان کشوری و استانی را می‌طلبد و در این میان عملکرد رسانه ملی استان در پوشش اخبار این شهرستان ضعیف است.

نماینده عالی دولت در شیروان اظهار کرد: در بحث صدا و سیما اعتبارات خوبی را گذاشته‌ایم، اما نگاه آنان عدالت محور نیست و فقط برنامه را در مرکز استان متمرکز کرده‌اند.

صفایی افزود: هر چند وضعیت اعتبارات مناسب نیست، اما مسئولان باید در مهلت قانونی اعتبارات را جذب کنند و اگر ریالی برگردد آن مسئول احساس مسئولیت نکرده است.

وی در ادامه اعتبار امسال شیروان را 13 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: این اعتبار در قالب 140 پروژه برای 17 سرفصل مشخص شده است.

نماینده عالی دولت در شیروان اظهار کرد: این میزان اعتبار شهرستان به 38 دستگاه اجرایی تخصیص یافته است که باعث توسعه شیروان می‌شود.

فرماندار شیروان خاطرنشان کرد: بیشترین اعتبارات به بخش عمران شهری و روستایی و ممکن تخصیص یافته است.

وی با تاکید بر جذب اعتبارات دو دستگاه‌ها اجرایی شیروان گفت: باید مسئولان ضمن جذب اعتبارات نظارت بیشتری را در روند کیفیت اجرای پروژه‌های داشته باشند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار