کد خبر: 644214
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۶
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خوزستان از کمبود بالای نیروی انسانی در مقطع ابتدایی خبر داد.

 

اردشیر شجاعی گفت: به منظور پیش بینی تعداد کلاس و دانش آموزان مقطع ابتدایی بر اساس سامانه سناد برای سال تحصیلی 94-93 تشریح کارگروه ساماندهی نیروی انسانی را برگزار خواهیم کرد که این کارگروه از ششم اردیبهشت ماه آغاز شده و تا بیست و هشتم این ماه ادامه خواهد داشت.

وی افزود: با توجه به نرخ رشد جمعیت در هر منطقه و ناحیه باید از تعداد دانش آموزان پیش بینی درستی داشته باشیم تا بتوانیم برای فعالیت نیروی انسانی برنامه ریزی کنیم که متأسفانه در مقطع ابتدایی در استان با کمبود بسیار بالای نیروی انسانی مواجه هستیم و امیدواریم با توجه به شرایط پیش روی مربیان پیش دبستانی امکان جذب این مربیان فراهم شود تا درصدی از کمبود نیروی انسانی را به وسیله این مربی ها پر کنیم.

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: در طول تشریح این کارگروه هر روز کارشناسان ابتدایی، معاونین آموزش ابتدایی و مسئولین امور اداری سه منطقه یا ناحیه در این اداره کل حضور پیدا کرده و با معاون ابتدایی و کارشناسان این معاونت تشکیل جلسه می دهند.

شجاعی افزود: در مقطع ابتدایی تعداد دانش آموزان در حال افزایش هستند و امسال حدود 491 هزار دانش آموز در این مقطع داشته ایم که تعداد نیروی انسانی هم بالغ بر 16 هزار نفر است .

در استان خوزستان نزدیک به چهار هزار مدرسه دولتی وجود دارد و پیش بینی می شود که امسال حدود 84 هزار و 754 دانش آموز وارد پایه اول شوند.

غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
یک معلم غیرمازاد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
0
0
سلام آقای شجاعی . اگر اطلاعات درست به شما که درمرکز استان نشسته اید نمی دهند لطف کرده و سری به شهرستان اندیمشک بزنید و تعداد معلمین مازاد در مدارس اندیمشک را شمارش نمایید.
تعداد چون زیاد است و بنده هم تعداد دقیق آنها را ندارم عدد اعلام نمی کنم اما تعداد معلمین مازاد دراندیمشک آنقدر زیاد است که ارزش پیگیری را دارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار