کد خبر: 643767
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۹
با راه‌اندازی پروژه پتروشیمی کرمان با صرف اعتباری بالغ بر یک‌میلیارد و 200 هزار دلار تحول بزرگی در شرق کشور و این استان ایجاد می‌شود.

 علیرضا رزم‌حسینی استاندار کرمان با عنوان کردن این مطلب گفت: با مشارکت و حضور فعال بخش خصوصی در عرصه فرهنگ و اقتصاد می‌توان در آینده نزدیک شاهد تحولات بزرگی در استان کرمان باشیم.

رزم‌حسینی با بیان اینکه با منابع موجود دولت نمی‌توان به اقتصاد جامعه رونق بخشید، تصریح کرد: در استان کرمان تاکنون دولت به علت ناکافی بودن اعتبارات فقط 10 درصد از جاده‌های روستایی را احداث کرده و برای 90 درصد دیگر برنامه و طرحی ندارد.

وی گفت: با راه‌اندازی پروژه پتروشیمی در کرمان که اقدامات اولیه احداث این پروژه بزرگ با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی انجام گرفته و مجوز آن صادر شده است، پیش‌بینی می‌شود با صرف اعتباری بالغ بر یک‌میلیارد و 200 هزار دلار تحول بزرگی در شرق کشور و استان کرمان به وجود آید.

رزم‌حسینی عنوان کرد: با راه‌‌اندازی این پروژه برای 6 هزار نفر به طور مستقیم و 60 هزار نفر به طور غیرمستقیم اشتغال ایجاد می‌شود.

 

 

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار